Professionals aan het woord #67

Metehan, Shaniel, Roj en Achraf zijn vier studenten van het Albeda college in Rotterdam en samen vormen zij op dit moment een studentenpool bij S-IMTAC. Wij vroegen de jongens om wat te delen over hun stage.

Op school kregen wij van Lily, zij werkt bij S-IMTAC, een presentatie over het bedrijf waar het voor staat en wat de werkzaamheden zijn. Ook vertelde ze gelijk dat ze nog studenten zochten die stage wilde gaan lopen bij S-IMTAC. Metehan had al een keer bij S-IMTAC stage gelopen en hij gaf aan de andere jongens aan dat het erg gezellig was. Het leek ons dan ook leuk, dus hebben we met z’n vieren gesolliciteerd. We lopen nu sinds januari stage bij S-IMTAC en hebben het erg naar ons zin.

Wij voeren UBO’s checks uit bij S-IMTAC en houden dit bij in een Excel bestand. Bij onze vorige stages hadden we allemaal andere werkzaamheden, dus we vinden het erg fijn en interessant dat we nu andere dingen kunnen leren. Het is erg gezellig om met vier mensen in één ruimte stage te lopen, want daardoor heb je meer plezier in het werk. Elke dag hangt er een erg gezellige en grappige sfeer.


S-IMTAC heeft een erg leuk team en de samenwerking is ook fijn! We hopen in onze stageperiode veel nieuwe dingen te leren.