Professionals aan het woord #29

Categorieën: Algemeen

Lucas Hartman is sinds februari gestart als stagiaire Marketing en communicatie vanuit de opleiding International Business aan de Hogeschool Rotterdam. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.  

Stageplek gezocht
Via de hogeschool Rotterdam hebben we een interne pagina voor bedrijven en vacatures en zo kwam ik S-IMTAC tegen. Ik had natuurlijk al stages gedaan maar de uitzendbranche is voor mij wel nieuw, daarnaast is het ideaal want ik kom zelf ook uit Rotterdam. Ik heb mijn sollicitaties met Julissa en Edwin gehad, dat voelde wel goed en het was best een informeel gesprek. De werkzaamheden werden me goed duidelijk en ik had gelijk een idee van de werksfeer op kantoor.

Naast m'n afstudeeropdracht werk ik ook gewoon met de dagelijkse zaken mee. De mensen op kantoor zijn erg prettig en ik voel me op m'n plek hier. Het is wel fijn om in deze tijd toch wel op kantoor te kunnen werken. M'n opdracht is gericht op internationale studenten aantrekken, dit ligt goed in lijn met mijn opleiding 'International Business'. Daarnaast bemoei ik me met de LinkedIn pages van S-IMTAC en S-IMTAC P&O en ga ik kijken hoe we daar meer uit kunnen halen.

LinkedIn challenge
Ik heb niet specifiek ervaring met LinkedIn inzetten voor een bedrijf dus het is een mooi project voor mezelf ook om van te leren. Ik kan overal wel info vandaan halen, leraren die uit het werkveld komen en van internet artikelen halen waar ik van kan leren. Nagaan wat er al gedaan is en ga zo maar door, ik kijk ernaar uit om hier het beste van te maken. Er leiden meerdere wegen naar Rome dus we gaan zien welke voor S-IMTAC werkt.

Profielfoto van lucas hartman
 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
5-3-2021 8:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.