Professionals aan het woord #55

Lidiane Alves loopt stage bij S-IMTAC op de afdeling marketing & communicatie. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaringen met S-IMTAC.  

‘Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar van het MBO en ben ik ingestroomd naar de opleiding marketing & communicatie, hiervoor heb ik de opleiding event management gedaan. Met behulp van S-IMTAC probeer ik erachter te komen of dit daadwerkelijk bij mij past. Ik vind het belangrijk om mijn kennis uit te breiden, en voor mijn gevoel leek dit op een bedrijf waar ik ook daadwerkelijk mijn kennis in zou kunnen opbouwen.

Ik was heel enthousiast om in te stromen op een nieuwe opleiding dat ik al de eerste week van de vakantie een lijstje ging maken met de stages die ik wou gaan benaderen. Natuurlijk speelde ik het veilig en ging ik meer opzoek naar stages binnen het evenementen branche. Dit liep niet helemaal volgens plan, dus maakte ik een nieuw lijstje. Vol uit paniek ging ik bedrijven lopen bellen en mailen, totdat ik een mailtje ontving van mijn docent dat er een  bedrijf was die nog een stageplek vrij had. Het mailtje was best interessant, waarin zij uitlegde dat het Albeda College hier een samenwerking mee heeft en dat voormalige stagiaires zeer positief waren over dit stagebedrijf. Nieuwsgierig als ik ben, ben ik in contact gekomen met dit bedrijf en na het eerste gesprek was ik blij om wat mijn werkzaamheden zouden zijn. De dag erop ging ik akkoord om bij S-IMTAC te starten.

Een maand verder en ik ben nog steeds tevreden over mijn keuze. Ik heb iedere dag de vrijheid om mijn creativiteit te uiten. Ik werk samen met een hardwerkende en gezellige team waaronder andere stagiaires in een leuke setting. Het kantoor ziet er naar mijn smaak leuk en simpel uit. Wat het fijner maakt om in te werken. En ik hoop dat ik hieruit genoeg ervaring en kennis kan meenemen en mezelf zo verder kan ontwikkelen.

Wish me luck!

Reageer

Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
21-10-2022 12:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.