Professionals aan het woord #38

 Ariëla Bodenstedt werkt als Acceptant hypotheken bij de Volksbank bij het Centraal  Team Zakelijk Inkomen via S-IMTAC. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.  

Hoe is het begonnen bij S-IMTAC? Dat is wel een leuke want ik werkte bij Raadhuys, een van de 4 rekenmeesters in Nederland. Ik werkte dáárvoor bij Quion en daar leerde ik Pieter de Rover kennen. Toen hij naar Raadhuys ging, volgde ik hem want daar kon ik het beoordelen van zakelijke documenten doorzetten. Daar heb ik 1,5 jaar gewerkt, toen ging Pieter naar de Volksbank. Hij vertelde mij al snel dat hij het daar erg naar zijn zin had. Bij Raadhuys was het erg afgekaderd en bij de Volksbank was er wat meer mogelijk om de klanten toch van dienst te zijn. Hij heeft mij in contact gebracht met Sebastiaan en dat was een vrij prettig gesprek, we konden het al snel met elkaar vinden. Sebastiaan heeft me bij de Volksbank voorgesteld aan Bart Reijers in juni 2020 en dat was toentertijd via een online meeting. Dat vond ik wel even lastig want je ziet iemand toch niet live. Toch klikte dat ook erg leuk en dat gesprek van een kwartier werd al snel opgevolgd met de opmerking ‘ik zie je graag komen'. Zo ben ik in 2020 begonnen als acceptant hypotheken centraal team zakelijk inkomen.

Momenteel heb ik het goed naar m’n zin, het werk is leuk en je kan er best veel voor de klant betekenen. Er zijn vaak toch wel manieren waardoor we de klant toch een inkomensverklaring kunnen bieden. S-IMTAC vind ik een fijne organisatie, als je iemand nodig hebt dan zijn ze er en daar kan ik altijd op rekenen. Verder loopt het gewoon allemaal lekker. Ik denk dat er bij S-IMTAC altijd wel weer mogelijkheden zijn voor mij. Ik doe dit nu een jaar en mocht deze opdracht ophouden, zou ik het wel interessant vinden om eens ergens anders te kijken. Dat is het mooie van detachering!

Met Pieter werk ik nog steeds samen, zelfs in het zelfde team. Ik kijk er wel naar uit wanneer de mogelijkheden wat ruimer zijn om ook de andere collega’s van team S-IMTAC eens te ontmoeten!

 

Profielfoto van Ariela Bodenstedt

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
10-9-2021 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.