Professionals aan het woord #1

Categorieën: Algemeen

Lennie van Bekkum werkt via S-IMTAC als Verkoopadviseur Particulieren bij Univé. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

Persoonlijke benadering

“Ik werd benaderd door Willemijn. Achteraf bekeken had ik ook al een keer gesproken met Sebastiaan. Omdat ik in de financiële sector heb gewerkt en beschikbaar was, werd ik veel benaderd door recruiters. Wat me zowel bij Sebastiaan als bij Willemijn opviel was de persoonlijke benadering. Daarnaast komen ze beiden alle afspraken stipt na.’’

Univé

’Nadat Willemijn en ik een telefonische kennismaking hadden, gaf Willemijn aan wellicht iets voor mij te hebben. Het betrof de vacature Verkoopadviseur Particulieren bij Univé. In de eerste instantie in Geldermalsen maar medio 2020 in Tiel.’’

‘’Willemijn heeft voor mij het eerste gesprek geregeld. Univé gaf aan verrast te zijn door mijn curriculum vitae, waarin onder andere staat: ik durf in gesprekken terug te geven wat ik zie, voel en denk. Vooral het woordje durf sprak ze erg aan en zou passend zijn voor de functie.’’

Ben jezelf

‘’Het advies van Willemijn voor het gesprek was: ‘’Ben jezelf. Als je het gesprek voert zoals je met mij praat dan komt het goed.’’ Willemijn heeft mij hierdoor het zelfvertrouwen gegeven om mijn enthousiasme te tonen. Zelf twijfelde ik daar aan, omdat het ook overrompelend kan zijn. Maar, het is bijzonder goed uitgevallen. Ik ben per 1 juli aangenomen bij Univé. Ze waren en zijn erg blij met mijn enthousiasme.’’

‘’Ik beveel S-IMTAC aan iedereen aan omdat ze doen wat ze beloven: Ze zoeken een passende baan bij jou en niet andersom.”

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Reageer

Auteur
ADMIN
Publicatie datum
28-6-2019 14:39
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.