Professionals aan het woord #66

Mariska Poot werkt bij S-IMTAC als office manager. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaringen met S-IMTAC. 

Voordat ik bij S-IMTAC aan de slag ging, was ik werkzaam als Management  Assistent bij een IT-bedrijf. Na mijn eerste jaar daar, kwam ik erachter dat mijn kwaliteiten niet tot hun recht kwamen bij de werkzaamheden die ik verrichte op dat moment. 

Ik kwam tot de beslissing om open te staan voor een nieuwe uitdaging en via Julissa kwam S-IMTAC op mijn pad. 

Na telefonisch gesproken te hebben met allereerst Julissa en opvolgend Sebastiaan werd ik al snel enthousiast en ben ik op gesprek gegaan. Eenmaal op gesprek bij Lily en Marcha voelde het gelijk natuurlijk en vertrouwd, ik zag de werkzaamheden en het bedrijf wel zitten. Op dat moment had ik ook al twee gesprekken gehad bij een ander bedrijf en stond ik dus voor een lastige keuze. Deze keuze had ik al snel gemaakt en ik ging op mijn gevoel af. Zo ben ik hier beland, sinds 14 februari ben ik aan de slag gegaan bij S-IMTAC.

Als allereerste office manager van S-IMTAC hou ik mij met allerlei werkzaamheden bezig. Ik zorg er bijvoorbeeld voor dat alle ondersteunende processen van het Managementteam en HR soepel verlopen. Daarnaast zal ik verschillende administratieve werkzaamheden oppakken en dit naar mijn eigen hand gaan zetten. Ook zal ik gaan ondersteunen bij de recruitment, iets waar ik super enthousiast van wordt!

Het team waar ik in ben beland is nauw met elkaar verbonden en dit merk ik goed. De lijnen zijn lekker kort. Vanaf het begin kan ik heel makkelijk met het team overweg. Iedereen staat voor elkaar klaar en niemand is te beroerd om zijn handen uit te steken. Dit is iets wat bij mij past en waar ik waarde aan hecht in een goede samenwerking. 

Ik kijk er naar uit om mij verder te mogen ontwikkelen bij S-IMTAC en te werken in dit mooie team. Hopelijk gaan wij samen nog veel dingen bereiken!

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
29-3-2023 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.