Professionals aan het woord #48

  Marciano Kastoredjo werkt als quality assurance bij ICS via S-IMTAC als ZZP’er. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaringen met S-IMTAC.  

 ‘Ik ben in contact gekomen met Sebastiaan, die kent mijn oud-collega Ricardo en zo zijn we met elkaar gelinkt. Ricardo heeft een balletje opgegooid en heeft Sebastiaan contact met mij opgenomen. Dat kwam op een erg goed moment gezien mijn opdracht op dat moment af zou gaan lopen. Ik was aan de slag als ZZP’er. Het contact verliep heel leuk, heel laagdrempelig ook en ik had meteen een goed gevoel. Het eerste contact was meteen al fijn, dat heb ik Ricardo ook laten weten! Zeker als ZZP’er moet je het hebben van je netwerk, deels had ik zo’n contact wel verwacht maar ik heb ook wel andere ervaringen gehad met detacheringsbureaus waarbij er geen band meer was en dat is nu wel anders!’ 

‘S-IMTAC kwam met de rol binnen ICS als quality checker, later is het gesprek. Ik had er direct een goed gevoel bij om als quality checker aan de slag te gaan. De gesprekken zijn ICS zelfs nog verder gelopen waardoor ik nu uiteindelijk aan het werk ben als quality assurance, nog een stapje hoger dus! Daar ben ik heel blij mee, in m’n vorige opdracht was ik uiteindelijk KYC coach dus de functie valt echt in mijn straatje. Ik heb het erg naar m’n zin en zit in een heel leuk team met een goede manager boven ons. ICS is een dochteronderneming van ABN, je zou denken dat alles dus met elkaar stroomlijnt maar dat is niet zo dus het voelt echt als een nieuwe opdrachtgever. Het is heel erg uitdagend omdat het een remediation project is met een erg strakke deadline. We werken met z’n allen heel hard momenteel want er moet nog heel veel gedaan worden.’ 

‘Ik denk dat S-IMTAC voor mij zeker in de toekomst nog wat kan betekenen. Mijn voorkeur blijft om als ZZP’er aan de slag te blijven en ik begrijp dat het netwerk van S-IMTAC erg sterk is waardoor we de samenwerking wel lang in stand kunnen houden als het aan mij ligt.’

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Reageer

Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
4-3-2022 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.