Opdrachtgevers aan het woord #2

Categorieën: Algemeen

Jelle de Beer is een bevlogen franchisenemer die binnenkort zijn tweede winkel opent. Deze gedreven ondernemer met verstand van zaken vertelt over zijn relatie met S-IMTAC.

Rijke historie

"Sebastiaan en ik hebben samen op de middelbare school en op de HES gezeten. Tijdens deze periode hebben wij altijd prettig samengewerkt. Ik ken hem als iemand die direct is en dat vind ik zelf ook prettig. De kennismaking op zakelijk gebied liep dan ook erg plezierig. Hoe S-IMTAC met klanten en medewerkers omgaat sluit goed aan op de manier waarop wij erover denken. Direct, informeel en streven naar een optimaal resultaat voor onze klanten." 

"Wij zijn in december 2016 gestart als franchisenemer van SNS in Spijkenisse en daarvoor hadden wij een klantadviseur nodig. Sebastiaan is gelijk aan de slag gegaan en kwam snel met een kandidaat. Deze hebben wij gesproken en het leuke is dat hij nog steeds bij ons werkt."

Nieuwe plannen

"De samenwerking is nog steeds erg prettig. In april van dit jaar gaan we een nieuwe winkel openen in Hellevoetsluis en ik heb gelijk contact opgenomen met S-IMTAC. Inmiddels hebben we alweer een nieuwe medewerker aangenomen die perfect binnen ons profiel past."

"Eigenlijk is onze relatie in één woord samen te vatten; top!"

In ‘’Opdrachtgevers aan het woord’’ maak je kennis met de opdrachtgevers waar S-IMTAC mee samenwerkt. Ze vertellen over hun ervaringen met S-IMTAC en hoe onze recruiters erin slagen om de juiste professionals aan te brengen voor de opdracht. Zelf op zoek naar de beste professionals in een bepaald vakgebied? Neem dan contact met ons op en geef je uitdaging uit handen!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
7-2-2020 10:15
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.