Opdrachtgevers aan het woord #6

Categorieën: Algemeen

Bart Reijers is afdelingshoofd Midoffice Hypotheken bij de Volksbank en vertelt vanuit zijn perspectief als opdrachtgever over de samenwerking met S-IMTAC. 

Hoe is het ooit begonnen, dat is een goeie! Volgens mij hadden wij een acceptant bij zakelijk en die zat al bij S-IMTAC. Die gaf aan nog een kandidaat te kennen die graag bij ons wilde werken en S-IMTAC werkt natuurlijk met een aanbrengprovisie. Toen ben ik met Sebastiaan in contact gekomen en sindsdien hebben we een erg prettig en laagdrempelig contact.

Wat ik fijn vind is dat hij heel erg gericht op zoek gaat naar kandidaten, ik geef aan wat we precies zoeken en dan zie je dat hij haast als een cowboy op zoek gaat naar mensen in de markt. Je ziet ook detacheerders die wat passiever zijn maar ik heb het gevoel dat Sebastiaan veel meer in zijn netwerk doet en mensen persoonlijk benadert en dat werkt erg fijn. We hebben hier de menselijke maat hoog in het vaandel staan en de manier waarop je met elkaar omgaat. Er is hier onlangs iemand ziek geworden en dan kan je natuurlijk zeggen dat we het contract stoppen. Vanuit onze eigen manifest heb ik aangegeven dat we die persoon wel een kans willen geven, dat helpt hem ook in zijn revalidatie ook al gaat hij dan wat minder uurtjes werken. Dat is een heel mooi voorbeeld hoe we met elkaar omgaan, een win-win-win situatie. Als je zo’n kans geeft, zijn mensen ook zeer dankbaar dat er zo met ze omgegaan wordt en dat doet de hart voor de zaak ook goed. Ook voor andere gedetacheerden in het team die zien hoe er met zulke situaties omgegaan wordt.

Als ik mensen nodig heb, krijg ik ook gewoon Cv’s en dat is uiteindelijk wel belangrijk. Ook als er een CV tussen zit die ik niet zie zitten, dan wordt dat ook gewoon geaccepteerd maar dat is zeer sporadisch en logisch ook, dat kan altijd gebeuren. Het team zie ik ook een beetje als een voetbal elftal en de ene keer heb je iemand nodig die meer spits is en de andere keer zoeken we een verdediger dus soms past iemand net niet goed genoeg maar over het algemeen zijn de aangedragen kandidaten erg prima kandidaten. De samenwerking zien we dan ook wel voorlopig zo steady doorlopen. No nonsens, daar hou ik ook wel van en goed contact met elkaar. Volgens mij zitten alle kandidaten er allemaal nog en dat is ook een mooie ervaring! De mensen die wij in dienst hebben zijn EN zelf niet weggegaan EN wij hebben er geen afstand van genomen dus iedereen is tevreden.

 In ‘’Opdrachtgevers aan het woord’’ vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze professionals en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
24-9-2021 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.