Professionals aan het woord #20

Categorieën: Algemeen

Iris Vendel werkt via S-IMTAC op de afdeling Bijzonder Beheer bij de Volksbank. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

Van incasso naar schuldhulp
‘In een ver verleden ben ik begonnen bij ING interadvies, daar deed ik preventief beheer en ik ben toen doorgestroomd naar intensief beheer. ING had een eigen incassobureau en van particulier ben ik toen over gegaan naar zakelijk incasso en weer verder naar zakelijke kredietafwikkeling. De locatie waar ik werkte was voor mij best ver weg en met een klein kind begon dat tegen te staan. Het was voor mij een perfect moment voor een sabbatical die ik onder andere heb gespendeerd aan het bouwen van een nieuwe fundering onder onze woning wat een flinke klus is geweest. Vandaag de dag wordt eindelijk de vloer erin gelegd!  Verder heb ik ook niet stil gezeten, ik heb inmiddels de Post HBO schuldhulpverlening gedaan omdat ik eens helemaal aan de andere kant wilde kijken.’

‘Er kwamen een hoop vacatures voorbij en S-IMTAC benaderde me via LinkedIn voor een functie bij de Volksbank bij bijzonder beheer dus zodoende zit ik nu sinds juni in het hulpteam achterstanden.’

Warm bad
‘De Volksbank is een hele fijne werkgever, super fijn team, super sociale collega's en ik mag alles vragen. We zijn nu met 3 tegelijk begonnen daar en het is nu wel een bijzondere tijd. We zijn 4 weken 2 dagen op kantoor geweest en daarna het diepe in en thuis aan het werk. Veel valt er nog via skype na te vragen maar het vergt wel een hoge zelfredzaamheid. Corona maakt het inwerken wel wat lastiger. Ik voel me nog wel een starter maar het nieuwe systeem dus de collega’s die er al langer zijn, zijn daar zelf ook nog mee aan het ontdekken dus daarin gaan we gelijk op en ik kan m'n weg vinden.’

1e indruk
‘Het contact met Marcha vond ik heel fijn, de communicatie was erg relaxed en ze luisterde goed naar me. Ik ben erg benieuwd hoe de samenwerking met S-IMTAC verder zal verlopen, nu zo na m'n sabbatical kijk ik er sowieso naar uit om weer lekker aan het werk te zijn!’

Z

 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
28-8-2020 8:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.