Professionals aan het woord #27

Categorieën: Algemeen

Elif Alemdag werkte voorheen als zelfstandige via S-IMTAC. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

Beste business partners
Toen ik in de periode van december 2018 tot en met december 2019 als zelfstandige voor De Volksbank ging werken, had ik een broker nodig die mijn facturatie verzorgde tussen mij en de bank. Na met een aantal partijen telefonisch te hebben gesproken, viel mijn keuze direct op S-IMTAC dankzij mijn allereerste gesprek met Marcha Boumann. Wat een sympathieke vrouw! Haar prettige communicatie, service gerichtheid en flexibiliteit maakten dat we snel tot zaken konden komen. Vanaf de start van mijn opdracht tot aan de afronding is de gehele afhandeling van de facturatie inclusief de tijdige betaling keurig verzorgd. Had niet beter gekund!

Warm welkom
Gedurende het jaar onderhield Sebastiaan goed contact met me. De persoonlijke betrokkenheid van S-IMTAC is exclusief te noemen! Met regelmaat belde hij mij om te vragen hoe het met mij ging, of alles naar wens verliep, of ik iets nodig had etc. Ik werd op de hoogte gehouden van nieuwe opdrachten die vervuld konden worden en ik werd uitgenodigd voor hun borrels in Rotterdam. Hier maakte ik kennis met de rest van het team en detacheerkrachten. Een geweldig warm welkom! 

Mijn huidige opdracht loopt niet via S-IMTAC, maar we onderhouden goed contact en kijk er naar uit om weer samen te werken voor een nieuwe opdracht!

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
29-1-2021 8:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.