Professionals aan het woord #36

Jacqueline Rietveld werkt als medewerker KTB bij de Volksbank bij het Klant Team Betaalproblemen via S-IMTAC. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.  

Ik ben destijds door René benaderd in de periode dat ik even geen werk had, ik werkte namelijk op interim basis bij Rabobank en zat daar al meer dan de max van 3 jaar dus moest ik er minimaal 6 maanden uit. Ik had verwacht wat sneller aan het werk te raken maar Corona stak daar een stokje voor. René reageerde op mijn LinkedIn berichtje dat ik beschikbaar was en in oktober 2020 ben ik aan de slag gegaan. Gezien mijn ervaring met betaalproblemen bij zowel particuliere als zakelijke klanten, kon ik zo instappen in deze functie. Ik kende ook alle regels omtrent schuldhulpverlening en het maken van klantafspraken dus dat ging soepel.

Ik vind het fijn om dit werk te doen want je krijgt de kans om mensen te helpen en dat ligt mij wel. Je helpt ze wel door een passende regeling aan te bieden of de weg te wijzen als de problemen nog groter zijn waar ze dan het beste terecht kunnen. Ik wijs ze bijvoorbeeld door naar de gemeente als er teveel schuldeisers zijn en het te complex wordt voor enkel een oplossing bij de bank.

De samenwerking is steeds beter geworden sinds mijn start bij S-IMTAC, ik ben het steeds meer gaan waarderen. Je wordt gewaardeerd, je telt mee en S-IMTAC doet ook erg z’n best voor mij en dat voelt erg goed. Er wordt aandacht besteed en ik kan m’n vragen stellen als ik die heb dus het voelt steeds meer als een warme band. Ik zou graag door willen gaan en ook graag doorgroeien dus ik kijk uit naar de kansen die er in de toekomst voor mij liggen. Momenteel zit ik nog prima op m’n plek maar ik blijf wel graag in beweging. Dat ik nu weer wat mensen kan gaan inwerken vind ik daarom ook super leuk!

Z

 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
16-8-2021 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.