Professionals aan het woord #57

 Ana Coada loopt stage bij S-IMTAC op de afdeling HR medewerker. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaringen met S-IMTAC.  

Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar bij MBO 4 juridisch-administratief dienstverlener. Bij S-IMTAC loop ik stage sinds september 2022 op de afdeling HR.

Met behulp van mijn Engels docent kwam ik terecht bij S-IMTAC. Ik was hard opzoek naar een stage plek en toen tijdens een les heb ik dat tegen mijn docent dat ik op dat moment nog geen succes met het vinden van een stageplek had, later die dag heeft mijn docent alle contactgegevens en informatie van S-IMTAC gestuurd.

Bij S-IMTAC leer ik elke dag wat nieuw. Ik heb een goede begeleiding gekregen en een leuke team, eigenlijk kom ik elke dag graag weer op stage. De werkzaamheden die ik heb laten mij in de wereld van arbeidsrecht, klantenservice, HR enz. in verdiepen. Ik blijf altijd gemotiveerd en geïnteresseerd in wat ik op stage doe.