Professionals aan het woord #22

Categorieën: Algemeen

Charles Jobsis werkt via S-IMTAC als Financieringsspecialist A bij de Rabobank, momenteel met specialisatie royementen. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.

Carrièreswitch
Eind 2018 stond ik op het punt om een carrièreswitch te maken. Na een mooi loopbaancoachingstraject wilde ik graag in het bankwezen terecht komen. Zodoende ben ik begonnen met het behalen van mijn WFT's en uiteraard gaan solliciteren naar banen in deze sector. Financieel adviseur was één van de titels die me aansprak. Al snel had ik een gesprek bij S-IMTAC voor een traineeship bij de Rabobanken, dit sprak me enorm aan. Er kwamen hierbij namelijk meerdere facetten aan bod en zo zou ik verschillende kanten en werkzaamheden kunnen oppakken. Ik vond het mooi om ook zelf zo te ontdekken wat het mij het meest aanspreekt.

Nu na het traineeship ben ik actief als financieringsspecialist en onlangs ben ik gestart in een landelijke pilot waarin wij ons verdiepen in de royementen t.b.v. zakelijke klanten. Ik vind het een mooie uitdaging om deze pilot mee te maken en ook vind ik het erg leuk om landelijk te werken i.p.v. kring-breed. Hierdoor kom ik met veel collega's in contact en krijg ik weer nieuwe inzichten.    

Sociale S-IMTAC cirkel
S-IMTAC heeft me niet alleen op zakelijk vlak wat gebracht, ook privé is m'n sociale cirkel verrijkt. Ik ben blij dat ik bij S-IMTAC terecht ben gekomen en vind ik Rabobank een fijne opdrachtgever. Wie ik ook benader, we staan altijd klaar voor elkaar. De kansen die S-IMTAC weer voor me creëert vind ik erg waardevol. En niet te vergeten de fijne collega's die ik nog steeds regelmatig spreek vanuit het traineeship groepje! 

Beter een goede collega dan een verre vriend
Onlangs had ik grappig genoeg nog een meningsverschil met een collega van een andere afdeling, maar ondertussen ook mijn collega via S-IMTAC. We hebben onderling leuke contacten en zo konden wij er met gemak om lachen en uiteraard kwamen we er wel uit. Zo waren we laatst ook van plan om met een clubje van 5 collega's weer eens bij te praten bij een vrijdag middag borrel en uitsluitend wat te gaan eten met elkaar. Helaas kon het niet doorgaan vanwege Corona, anders was dit ook zeker weer een top avond geworden! 

Profielfoto van Charles Jobsis

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
6-11-2020 8:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.