Professionals aan het woord #68

Peter werkt als medewerker beheer bij Ingage Group, onderdeel van CMIS. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.

'Ik ben via een kennis die als ZZP’er werkt in contact gekomen met S-IMTAC. Ik wilde van mijn ZZP werk af en was zelf op zoek naar een functie in dienstverband, hij had van S-IMTAC goede verhalen gehoord dus zodoende nam ik contact op. Ik heb zo’n 10 jaar als ZZP’er gewerkt en het ging me tegen staan om toch alles altijd in m’n eentje te moeten doen, je staat toch wat verder van het team af en die eenzaamheid was ik wel zat. Ik had als ZZP’er wel contact met m’n klanten maar ik kon niet sparren met collega’s dat ging ik missen, die collegialiteit. Ik vind het heel fijn dat ik dat nu wel weer heb ondanks dat ik veel vanuit huis werk. Deze stap is voor mij dus heel goed geweest.'

'Ik belde Sebastiaan en dat contact liep gelijk wel lekker, hij was gelijk enthousiast en ging vrijwel gelijk voor mij zoeken. In eerste instantie ben ik begonnen bij Quion maar tot mijn schrik stopte dat al binnen een maand. S-IMTAC pakte dat heel goed op, voor mij was dat echt wel even stressen. Ik zou er voor minimaal een halfjaar ingezet worden maar de werkzaamheden stroom liep zo snel af. Het scheelde dat ik niet de enige was die eruit moest, het lag dus niet aan mij. S-IMTAC heeft gelijk weer de handen uit de mouwen gestoken en al bijna meteen kwam deze huidige opdracht. Binnen een week of twee zat ik alweer achter het volgende bureau.'

'Gedetacheerd zijn vond ik eerst wel even lastig, je hebt een andere opdrachtgever als werkgever. Nu bevalt het goed, de communicatie is ideaal. Ik merk ook niet dat ik in dienst ben, hier geven ze me het gevoel dat ik erbij hoor. De souplesse die ik heb om over te stappen, het idee dat dat kan, vind ik ook heel prettig. De toen nog negatieve ervaring met de switch van opdracht heeft me nu dus wel een positief gevoel opgeleverd en een bepaalde rust.'

'S-IMTAC is heel flexibel, ze schakelen goed. De manier waarop ik m’n uren declareer en de contacten die er lopen zijn fijn en professioneel. Ik ben er heel tevreden over! Ik zie mezelf hier via S-IMTAC wel voor langere tijd werken! Ik kan ook goed uitzoeken wat er bij mij past.'

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
21-4-2023 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.