Professionals aan het woord #32

Joery van Aelst werkte twee jaar geleden intern bij S-IMTAC als recruiter. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.  

Heen en terug
Voordat ik bij S-IMTAC aan de slag ging, heb ik bij Rabobank onder andere als manager gewerkt en vanuit die functie had ik contact met Sebas. Zo heb ik in eerste instantie een professional vanuit S-IMTAC afgewezen waarna Sebastiaan in de rebound alsnog een topper aan wist te bieden die vervolgens zeer succesvol op mijn afdeling aan de slag is gegaan.

Na een dik jaar merkte ik dat manager zijn van een afdeling niet de functie is gebleken waar ik energie van krijg. Met die kennis en ervaring ben ik met Sebastiaan in gesprek gegaan om mogelijk als recruiter bij S-IMTAC aan de slag te gaan. Tussen Sebastiaan en mij klikte het direct goed, later na een gesprek met Marcha werd mijn goede gevoel bevestigd en zijn we met elkaar in zee gegaan. Inmiddels na m’n tijd bij S-IMTAC ben ik weer terug bij Rabobank in dienst gegaan, maar je snapt, niet als manager.

Leerzame tijd
Ik heb van Sebastiaan een bepaalde (commerciële) zakelijkheid geleerd, je moet bijvoorbeeld echt scherp zijn op dingen, door durven te pakken en ook gewoon werken met je hol. De rol van recruiter lag me goed. Het vertrouwen van (nieuwe) professionals winnen ging me goed af. Het onderhandelen en het contact met opdrachtgevers liep ook prima. Echter merkte ik ook dat ik te weinig uitdaging in deze functie vond, dat zat hem met name in het feit dat ik vooral social skills in moest zetten en niet heel veel intellectueel uit werd gedaagd. Desondanks is het een enorm waardevol en gaaf jaar geweest. Ik heb erg veel gelachen en sowieso leuke mensen ontmoet. Ik heb gewerkt binnen een klein team wat een heel andere dynamiek geeft dan een groot bedrijf als Rabobank. Samen bepaalden we de zaken en dat was gaaf. De lijntjes waren ook erg kort wat het schakelen makkelijk maakte. Ook heb ik erg veel vertrouwen gevoeld vanuit Sebastiaan en Marcha en dat voelt gewoon goed.

Sterk team
De samenwerking met Sebastiaan is ook echt gegroeid gaandeweg en dat maakte het steeds prettiger werken. En dan nog te bedenken dat we dezelfde humor delen, het was een prachtige tijd.

Marcha is mijns inziens de perfecte persoon om de tent te leiden, zij weet als geen ander hoe je om dient te gaan met je personeel en weet dat aandacht geven belangrijk is. Ook is ze erg empathisch en weet ze je regelmatig te verrassen met soms hele kleine dingen, juist die dingen maken het verschil, ze is super attent en gewoon een toffe vrouw. Daarbij heeft zij het vermogen om als het ware een stapje terug te doen en het geheel te overzien.

Sebastiaan is degene die iedereen voor zich wint, zowel professionals als opdrachtgevers. In mijn ogen zijn ze het perfecte team. Voor mij was uiteindelijk niet de job waar ik volledig gelukkig van werd maar ik had het voor geen goud willen missen! Al was het alleen al om Sebas en Marchie te leren kennen :)

9k=

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
7-5-2021 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.