Professionals aan het woord #61

Shudi Ipatia en Ana Coada hebben stage gelopen bij S-IMTAC op de afdeling HR als HR-medewerker en ze kijken graag terug op deze stage periode.

Mijn naam is Shudi en ik heb dit jaar voor de tweede keer stage gelopen bij S-IMTAC op de afdeling HR als HR-medewerker. Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar op de opleiding juridisch-administratief dienstverlener MBO 4.

Vorig jaar heb ik ook al stage gelopen bij S-IMTAC en ik vond het erg leuk, dus daarom ben ik dit jaar weer bij S-IMTAC gaan stage lopen. Deze stage periode is wel iets anders gegaan dan de vorige periode. Dit jaar heb ik nog meer opdrachten gekregen dan vorig jaar, zoals sollicitatiegesprekken voeren, mailtjes versturen, via whatsapp berichten beantwoorden en de telefoon opnemen. Ik vind deze stage periode nog leuker dan de vorige, omdat er nu meer stagiaires waren waar ik goed mee kon opschieten en ik zat niet meer alleen op de HR-afdeling, maar samen met Ana. 

Dit jaar tijdens mij stage periode ben ik meer open geworden. Ik vind samenwerken niet heel erg leuk, maar ik ben dit jaar meer gaan communiceren met anderen als ik ergens moeite mee had. Ook ben ik met stagiaires gaan samenwerken ondanks dat dik dit soms moeilijk vind. Ik heb tijdens allebei mijn stage periodes enorm veel geleerd, maar ik heb het meest geleerd van mailtjes maken en versturen. Ik kan teksten nu meer formeler schrijven dan eerst.

Dit jaar had ik als doel meer communiceren met anderen en dit is mij zeker gelukt. Ik heb veel mailtjes verstuurd, via whatsapp gecommuniceerd, de telefoon opgenomen en samengewerkt met anderen. Hier had ik voorheen meer moeite mee. 

Ik wil iedereen heel erg bedanken dat ik zoveel heb kunnen leren en voor de tweede keer mocht stage lopen bij S-IMTAC!