Opdrachtgevers aan het woord #3

Categorieën: Algemeen

Wim Nobel is directievoorzitter van Rabobank Groene Hart Noord en vertelt vanuit zijn perspectief als opdrachtgever over de samenwerking met S-IMTAC.

Met elkaar door deze moeilijke tijd
‘Al vanaf begin dit jaar leven we in een turbulente tijd door het coronavirus. Naast de impact op de volksgezondheid, onzekerheid voor werkend Nederland en het sociale leven dat redelijk stil is komen te staan, raakt deze coronacrisis ook veel ondernemers.

In de afgelopen maanden werken we bij Rabobank Groene Hart Noord enorm hard om al onze zakelijke relaties te ondersteunen en hen te helpen door deze zware tijd. Een goede mix aan kwaliteiten van onze medewerkers is in deze fase onontbeerlijk. In de professionals van S-IMTAC zien wij bevlogen, leergierige en zeer betrokken collega’s die bereid zijn een extra stap voor de klant te zetten. Dat is juist in tijden van corona van groot belang.'

Goede samenwerking  
‘Wij werken al geruime tijd samen met S-IMTAC. De contacten met de medewerkers van S-IMTAC verlopen soepel en ze zijn altijd bereid om met ons mee te denken. In de afgelopen periode hebben we met elkaar bekeken welke kwaliteiten we extra kunnen gebruiken binnen ons team. Met het aantrekken van deze medewerkers kunnen wij de dienstverlening voor onze klanten naar hoger niveau brengen. Kortom, een zeer welkome aanvulling in ons team.’

9k=

 

 In ‘’Opdrachtgevers aan het woord’’ vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze professionals en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
8-10-2020 10:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.