Professionals aan het woord #24

Categorieën: Algemeen

Edwin van Berkel heeft tot september dit jaar via S-IMTAC bij de Volksbank gewerkt. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.

Soepel begin
‘Eind 2018 ben ik via een verbinder op LinkedIn in contact gekomen met Sebastiaan. Na een prettig telefoongesprek met hem en met twee S-IMTAC professionals heeft Sebastiaan mij een contract aangeboden. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, die heeft Sebastiaan mij gegeven!’

Vanaf toen
‘Inmiddels ben ik niet meer gedetacheerd via S-IMTAC maar S-IMTAC heeft mij wel gebracht waar ik nu ben. Na bijna twee jaar bij de Volksbank te hebben gewerkt, werd ik door een oud-collega geattendeerd op een vacature bij Rabobank Nederland. Daar werk ik nu sinds september dit jaar op de afdeling Bijzonder Beheer.’

‘Er is meer dan voldoende werk in onze branche en er is altijd vraag naar plug&play professionals, S-IMTAC is een bedrijf wat snel schakelt en daardoor zijn klanten supersnel van professionals kan voorzien. Die slagkracht maakt S-IMTAC sterk!’

Met een goeie vaart aan de slag

‘Mijn eerste contact met Sebastiaan was op een maandag, diezelfde week ben ik op gesprek geweest bij de Volksbank. Dat was op de vrijdag en zaterdagmiddag hoorde ik al dat ik was aangenomen! Dat is nog eens schakelen! Geen ellenlange sollicitatieprocedures! S-IMTAC weet de juiste mensen bij elkaar te brengen en heeft bovenal vertrouwen in zijn mensen. Als er lezers zijn die op zoek zijn naar iets nieuws en snel aan de slag willen neem dan contact op met S-IMTAC. Bereid je wel voor want je bent zo weer onder de pannen! J
 

Profielfoto van Edwin van Berkel

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
4-12-2020 10:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.