Professionals aan het woord #59

 Domingo Ricardo werkt bij S-IMTAC als administratief medewerker in de studentenpool. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaringen met S-IMTAC.  

'Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van het HBO. Ik studeer bedrijfskunde aan de Hogeschool van Rotterdam. Sinds de zomer werk ik parttime bij S-IMTAC in hun studentenpool.'

'De studentenpool bestaat uit ongeveer 10 mensen. De meeste daarvan lopen stage voor hun opleiding. Wij krijgen taken van een verzekeringsintermediair (VCN verzekeringen) die wij moeten uitvoeren. Dit is zeer leerzaam, handig, en het staat goed op mijn CV. De taken die wij krijgen zijn erg divers en worden ook verdeeld. De taken die ik dusver heb gekregen, waren:

  • UBO checks

  • Controleren schadevrije jaren

  • Polissen controleren en actualiseren

De begeleiding is ook erg goed. Als wij een nieuwe werkinstructie krijgen, komt er vaak iemand naar ons kantoor toe en legt hij/zij ons uit hoe wij deze taak kunnen afhandelen. Hierbij krijgen wij ook altijd een PDF met alle werkinstructies die de persoon ons heeft gegeven, zodat wij nooit kunnen vergeten wat hij/zij ons heeft verteld. Ook de begeleiding vanuit S-IMTAC is fijn, ik heb dagelijks contact met Lily over de voortgang. '

'S-IMTAC is erg flexibel met mijn schoolrooster. Nadat ik klaar ben met school kan ik thuis nog aan het werk. Dit werkt ook andersom, soms moet ik pas om 13:00 naar school waardoor ik al in de ochtend kan werken.'

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
23-12-2022 12:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.