Professionals aan het woord #53

 Anna Glazacsow werkt via S-IMTAC bij ABN Amro als senior hypotheekacceptant. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaringen met S-IMTAC.   

‘Ik wil niet roepen dat ik het echt niet naar mijn zin had binnen de hypothekenbranche maar ik was niet meer zo enthousiast. Ik was ook een beetje bang voor grote organisaties en vroeg me af of dat nog wel bij me paste, zulke lange lijnen tussen collega’s en afdelingen. Eigenlijk was ik de afgelopen tijd binnen de branche op zoek naar mijn eigen plek en ik was de hoop al een beetje verloren. Ik stond op het punt om helemaal te stoppen met het hypotheekgebeuren en even tijd voor mezelf te nemen en te gaan kijken wat ik dan zou willen doen.’

'Ik kreeg per toeval een andere professional van S-IMTAC aan de telefoon, die ik bij mijn vorige werkgever heb leren kennen en die was lovend over S-IMTAC. Ik heb mijn CV zonder teveel nadenken doorgestuurd en binnen korte tijd had ik Sebastiaan aan de telefoon. Hij was zo enthousiast en gaf me alle hoop dat de ABN een goede plek voor mij zou zijn, ik was nog niet helemaal overtuigd maar dacht ‘wat kan het kwaad’. Hij is aan de slag gegaan na ons gesprek en heeft gelijk contact opgenomen met ABN, binnen no time had ik al een uitnodiging voor een intake. Ik dacht, een gesprek kan je altijd voeren maar eigenlijk dacht ik nog bij mezelf dat ik de hypotheek wereld uit wilde gaan dus ik stond niet onwijs te springen om op gesprek te gaan. Het gesprek met mijn huidige manager en teamlead was zo fijn, ik was gelijk verkocht! Het was ook geen typisch sollicitatiegesprek en tuurlijk, we hebben het over de werkzaamheden gehad maar het ging echt veel meer om de mens en dat vond ik onwijs fijn. Binnen 5 minuten was ABN erover uit dus Sebastiaan zat mij achter m’n broek aan of ik ook ja wilde zeggen. Toch zat ik nog een beetje met andere plannen in mijn hoofd maar ik heb ervoor gekozen om het wel aan te pakken.'

'Ik gaf mezelf een maand om te kijken hoe ik het zou ervaren. Vanaf dag 1 was het een match en tuurlijk waren de eerste twee weken voornamelijk door het woon-werk verkeer een uitdaging, maar ik doe m’n werk weer met plezier. Ook is het druk en er wordt regelmatig extra inzet gevraagd, dat gaat altijd in overleg. Er is altijd plek om het gesprek aan te gaan en ik ben bij een erg goede manager en teamlead terecht gekomen. De eerste paar dagen heb ik bewust ook wat grapjes gemaakt om te peilen hoe er onderling met elkaar omgegaan werd maar de sfeer was super fijn en ik voel me er goed. Ik voel me geaccepteerd en word gewaardeerd voor wie ik ben. Vooraf had ik niet gedacht dat er bij ABN AMRO ruimte zou zijn voor zo'n uitgesproken persoonlijkheid zoals ik ;)'

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
15-7-2022 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.