Opdrachtgevers aan het woord #8

Selma van der Geld is Procesregisseur Inkomensverzkeringen bij Cumela en vertelt vanuit haar perspectief als opdrachtgever over de samenwerking met S-IMTAC. 

Via onze manager Roel kwamen we in contact met S-IMTAC en kwam Lily in beeld om te kijken of ze iemand konden leveren voor onze positie op de afdeling Inkomen. In eerste instantie was het de bedoeling om Lily in te zetten als 'pilot' om het zelf op te pakken en op den duur te kijken of ze iemand voor langere termijn konden inzetten. Ik kreeg door dat Lily wilde komen werken en eigenlijk ook de verdere werving wilde doen dus dat was in eerste instantie wel spannend, die combinatie. Het eerste gesprek was goed, als iemand naar kantoor komt voor een intake dan is het altijd fijn om iemand real life te zien. Het is toch lastiger om iemand te spreken via een beeldscherm. We hadden zoiets dat we het wilden gaan proberen want uit de praktijk moet blijken hoe het werkt. We zijn wel een bedrijf wat vertrouwen wil hebben in mensen en dat bleek goed uit te pakken, Lily is inmiddels al een halfjaar bij ons aan de slag. 

De inzet is echt beter dan verwacht, Lily neemt het heel snel op waardoor het proces vlot verloopt. Ze is ook kritisch en nauwkeurig waardoor goede vragen worden gesteld. Een fris paar ogen maakt ook dat er soms anders wordt gekeken en zo kijken wij ook weer eens opnieuw en vanuit een andere hoek naar onze processen. De manier waarop ze haar kijk op zaken deelt, vind ik prettig en we kunnen vaak ook lachen op de werkvloer.

Hoe de toekomst loopt, vind ik lastig want ik ben daarin niet de beslisser. De huidige situatie is heel fijn en we zijn blij met de hulp. We zijn samen met S-IMTAC ook bezig om een andere kandidaat in te zetten op Lily haar plek maar we willen eigenlijk niets wijzigen aan het aantal uren en dat maakt het wel wat lastiger. Het is dus meer een praktisch punt, qua samenwerking zijn we namelijk heel tevreden en het loopt goed. We zien het vervolg dan ook positief in en kijken ernaar uit hoe een volgende kandidaat de positie van Lily overneemt. Dat Lily de volgende kandidaat ook zal inwerken, is ook echt heel fijn want dat ontlast ons en maakt dat alles vloeiend overloopt, het is een plusje. Al met al dus erg tevreden!

In ‘’Opdrachtgevers aan het woord’’ vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze professionals en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
30-6-2023 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.