Professionals aan het woord #4

Categorieën: Algemeen

Na enkele jaren als detacheerder voor de Rabobank gewerkt te hebben, kwam Piet de Ruiter in contact met S-IMTAC. Waar hij bij zijn voormalige werkgever het familiegevoel miste, vond hij dit bij S-IMTAC.

Van vast in dienst naar detachering

''Er wordt vaak aan mij gevraagd of ik in de detachering werk. Ja zeker! Sterker nog, ik werk bij S-IMTAC! Na 27 jaar bij de Rabobank in vaste dienst te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen om in de detachering te gaan werken. Geen makkelijke keus, want je zegt een vaste baan op, je hebt een gezin en de toekomst is nog onzeker. Maar ik was zo enthousiast geworden door de verhalen van de detacheerders waarmee ik in aanraking kwam op mijn werk, dat ik tóch de uitdaging aanging. En ik heb er nooit spijt van gehad.’’

Geen moment zonder opdracht

‘’Sinds juni 2012 werk ik als detacheerder voor de Rabobank. Detachering, dat wekt de indruk dat als de opdracht is afgelopen, je plots geen werk meer om handen hebt. Maar dat is onterecht. Sinds ik ben gedetacheerd heb ik nog geen moment zonder opdracht gezeten. Heb ik bij wijze van spreken mijn taken op vrijdagmiddag afgerond dan kan ik op maandagochtend direct door naar de volgende klus. Zeker binnen de Finance zijn gedetacheerden erg gewild.’’

Klik met S-IMTAC

‘’Na enkele jaren in de detachering gewerkt te hebben, kwam ik via mijn netwerk in contact met Sebastiaan. Ik voelde gelijk een klik. Ik gaf aan dat ik gesteld ben op openheid en eerlijkheid en dat was wederzijds. Daarnaast kon ik ook duidelijk aangeven welke werkzaamheden ik wilde doen en welke niet en dat was geen probleem, want je moet niet ongelukkig op een opdracht zitten.’’

Familiegevoel

‘’Bij mijn vorige werkgever miste ik het familiegevoel en bij S-IMTAC heb ik dat gevonden. Hele fijne collega’s om mee te werken en iedereen staat klaar voor elkaar. S-IMTAC doet wat ze beloven. Ze zoeken een passende baan bij jou en niet andersom. Ook kan je ‘nee’ zeggen als het niet de baan is die je wilt.’’

Blijven ontwikkelen

‘’Bij S-IMTAC is er ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en hoef je niet stil te staan. Je kan jezelf blijven ontwikkelen door onder andere een opleiding te volgen. Elke keer als je van opdracht wisselt, is er weer een nieuwe mogelijkheid om te groeien. Je ziet nieuwe processen, een andere bedrijfscultuur, verschillende managementstijlen en er zijn ook nieuwe verwachtingen om te overtreffen. Al deze punten houden mij goed bij de les en zijn allemaal redenen waarom ik voor de detacheringsbranche heb gekozen.’’

‘’Neem eens een kijkje op de site en zie wat S-IMTAC voor jou kan betekenen! Maak een afspraak, kom gezellig op de koffie en dan zal je ook het familiegevoel ervaren.’’

‘’S-IMTAC: Sure-It’sMyTeamAndColleaques''


In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Reageer

Auteur
ADMIN
Publicatie datum
2-8-2019 13:55
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.