Professionals aan het woord #31

Categorieën: Algemeen

Ricardo Mondria Raindo heeft eerder al via S-IMTAC gewerkt en komt nu na een tussenpoos terug om als KYC expert bij ABN AMRO te werken. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.  

Terug in de tijd
Bas en Marcha zijn warme contacten waarmee ik een prettige samenwerking heb gehad en wie ik al ruim 5 jaar ken. Daarnaast gaat het contact tussen Bas en mij wat verder terug in de tijd (2007, dus 14 jaar terug) doordat ik toen zijn huidige vrouw heb leren kennen waarmee ik gedurende enkele jaren actief heb samengewerkt. Je kunt wel stellen dat er sprake is van een vriendschappelijke vertrouwensrelatie die verder gaat dan alleen het zakelijk aspect.

Retour naar het moederschip
De aanleiding om wederom met elkaar samen te gaan werken is de conclusie dat Bas, Marcha en ik gemeenschappelijke zakelijke ambities hebben met een visie die op elkaar aansluit. Daarnaast ben ik van mening dat bepaalde ontwikkelde competenties van ons allen goed te combineren zijn waardoor krachten gebundeld kunnen worden waarmee gezamenlijk mooie en ambitieuze plannen verwezenlijkt kunnen worden. De eerste stap die nu gezet wordt, na 2 jaar de toko te hebben verlaten, is een zeer interessante rol als KYC expert te vervullen bij ABN AMRO i.c.m. overige zakelijke activiteiten die ik gezamenlijk op zal pakken met Marcha en Bas. Zoals gewoonlijk weten we dat we op elkaar kunnen bouwen.

Blik op de toekomst
Er zijn genoeg mooie herinneringen te delen vanuit de eerdere samenwerking. Wellicht goed om aan te geven dat ik tijdens mijn dienstverband bij S-IMTAC een diversiteit aan taken heb mogen uitvoeren voor S-IMTAC in de vorm van coach, sparringpartner, opleider, vitaliteit en verbinder. Ik zou het leuk vinden om wederom een rol op het moederschip te vervullen. Ik weet dat Marcha en Bas altijd open staan om plannen te bespreken met elkaar dus wie weet wat de toekomst dit keer verder brengt!

Profielfoto van Ricardo Mondria Raindo

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
23-4-2021 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.