Professionals aan het woord #13

Categorieën: Algemeen

Albert Kant werkt inmiddels sinds december 2018 via S-IMTAC als Accountmanager MKB bij de Rabobank. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.

S-IMTAC DNA
‘Via LinkedIn ben ik toentertijd benaderd voor een functie als assistent accountmanager puur gericht op financieren. Ik heb welgeteld 2 maanden als assistent gewerkt en ben toen al doorgestroomd naar accountmanager. Dat vind ik het prettige van via S-imtac werken: ik kan sneller groeien. Rabobank blijft in beweging en met S-IMTAC is het prettig dat er altijd wel weer een vervolg komt. Het bevalt me ook goed om andere S-IMTAC collega’s verder te helpen. Ik vond het bijvoorbeeld erg leuk om de trainees vorig jaar te helpen en als er binnenkort een accountmanager start via S-IMTAC, dan kan die zich ook weer aan mij optrekken. Sebastiaan is ook een fijne nuchtere man en dat ben ik zelf ook dus ik voel me op m’n plek bij S-IMTAC. Niet lullen maar poetsen!’

Bankier en boer
‘Naast mijn 36u per week bij de Rabobank, werk ik ook nog zo’n 30u per week in mijn eigen bedrijf met m’n ouders: we runnen een boerderij met 100 melkkoeien en 60 stuks jongvee en verbouwen gras, maïs en suikerbieten. In eerste instantie zat ik bij het food&agri team bij Rabobank en daar deelde ik m’n affiniteit met het boerenleven met meer collega’s. Mijn huidige collega’s zijn het wel gewend, die weten niet beter dan dat ik elke dag al 2u bezig geweest ben voordat ik naar kantoor kom. Er wordt ook wel eens naar gevraagd hoe het gaat met de oogst bijvoorbeeld.’

Rijkdom aan kennis
‘Ik heb veel aan mijn functie als accountmanager, ik kan financieringskennis en ideeën van ondernemers oppikken voor mijn eigen bedrijf. In m’n huidige klantenportefeuille kan ik veel leren van de veelzijdigheid. Het helpt me onder andere in m’n creativiteit om ons eigen bedrijf te ontwikkelen en meerwaarde te creëren. M’n uiteindelijke doel is het bedrijf van m’n ouders overnemen maar voor m’n sociale contacten en omdat ik het werk leuk vind, wil ik altijd nog ernaast in loondienst blijven werken binnen de financiële sector. Het klantcontact en het werken met cijfers en uitzoeken hoe we een financiering voor elkaar kunnen krijgen vind ik het leuke aan m’n werk bij de bank.’

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
22-5-2020 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.