Professionals aan het woord #69

Daye werkt als stagiar marketing en communicatie bij S-IMTAC. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

Ik zit nu in mijn eerste leerjaar van de opleiding Marketing en Communicatie Specialist bij het Albeda College. Voor deze opleiding moet ik een stage lopen van 3 maanden. Het was lastig om een plek te vinden om mijn stage te voldoen, met behulp van mijn stagebegeleider ben ik terecht gekomen bij S-IMTAC. Hier heb ik een kennismakingsgesprek gehad. Na dat gesprek wist ik meteen dat ik hier stage wilde lopen. Ze waren heel vriendelijk, behulpzaam en motiverend. Ik kreeg het gevoel dat ik welkom was.

Mijn eerste weken heb ik samen met de vorige stagiaire Mady doorgebracht. Zij heeft mij veel uitgelegd en mij zelfstandig aan de slag gezet. Ik kreeg veel uitleg in één keer wat mij wel een beetje bang maakte, maar ze waren allemaal erg geduldig met mijn leerproces. Nu een paar weken verder heb ik ongeveer alles wel onder de knie. Als ik iets niet snap, loop ik naar mijn begeleiders toe en zij helpen veder. 

Alles wat te maken heeft met de marketing van S-IMTAC ben ik nu aan het doen, hierbij kun je denken aan het plaatsen van LinkedIn posts, het bedenken van de posts, vacatures online zetten etc. Als ik hulp nodig heb stap ik naar iemand toe en helpt hij/zij mij met de dingen waar ik tegen aanloop. 

Ik vind het super leuk om mijn stage hier bij S-IMTAC te lopen. Ik leer er erg veel en het is ook nog is een plek waar ik me welkom voel. 

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
19-5-2023 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.