Professionals aan het woord #64

Mady Brinkman loopt stage bij S-IMTAC op de Marketing & Communicatie afdeling. Wij hebben haar gevraagd om iets te delen over haar ervaringen met S-IMTAC.  

Mijn naam is Mady en op dit moment zit ik in mijn derde, oftewel examenjaar van de opleiding Marketing & Communicatie MBO 4. In het eerste en tweede jaar heb ik ook stage moeten lopen. Elk jaar probeer ik een ander soort bedrijf te vinden om stage te lopen, zodat ik erachter kan komen wat ik leuk vind en wat niet. 

Ik was erg lang aan het zoeken naar een stage, omdat ik niks leuks kon vinden. In totaal heb ik vier sollicitatiegesprekken gehad en ik merkte dat de keus al snel gemaakt was om te kiezen voor S-IMTAC.  Over het gesprek dat ik bij S-IMTAC had was ik meteen enthousiast en ik wist gelijk dat ik hier wilde gaan stage lopen. Ik werd vriendelijk ontvangen en de sfeer die er hing was erg fijn.

Ik vond het erg moeilijk om drie jaar geleden een opleiding te vinden die ook daadwerkelijk bij mij past. Veel dingen vind ik niet zo leuk. Naar school gaan vind ik echt verschrikkelijk, al dat leren en luisteren naar docenten is niks voor mij. Tijdens mijn stage bij S-IMTAC ben ik echt bezig met opdrachten uitvoeren. Ik merkte dat ik dit in het begin erg moeilijk vond, omdat ik niet gewend was 8 uur lang achter mijn laptop te zitten, maar met de dag werd dit steeds makkelijker en leuker. Hoe beter ik in iets ben hoe leuker ik het begin te vinden. Ook doordat de werkzaamheden die ik bij S-IMTAC krijg heel afwisselend zijn heb ik het erg naar mijn zin. Er zijn allerlei verschillende soorten taken die ik kan uitvoeren en door deze afwisseling leer ik veel van verschillende dingen. Ik ben vooral bezig met connecties maken en mensen uit te nodigen voor de S-IMTAC LinkedIn pagina, kijken naar de concurrenten en vacatures online zetten. Doordat ik zoveel verschillende opdrachten krijg vind ik mijn stage bij S-IMTAC de leukste stage vergeleken met de afgelopen twee jaar. Ik heb heel lang spijt gehad dat ik voor deze opleiding gekozen heb, maar door de stage bij S-IMTAC ben ik erachter gekomen dat ik het steeds leuker begin te vinden en hierdoor steeds meer vertrouwen krijg dat deze opleiding toch bij mij past. 

Tot nu toe heb ik al erg veel mogen leren tijdens mijn stage bij S-IMTAC en ik hoop dat ik aankomende maanden nog meer ervaring kan op doen.

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
3-3-2023 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.