Professionals aan het woord #71

Yoeri werkt via S-IMTAC bij Quion als hypotheek acceptant. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring via S-IMTAC.

Ik zat bij een ander detacheringsbureau met een aantal collega’s bij een grootbank maar gezien we als ZZP’ers werkten, was die situatie niet helemaal wenselijk meer voor die detacheerder. Dit gaf mij de kans om netjes met een opzegtermijn weg te gaan bij die bank. Een bekende van een van mijn collega’s tipte ons om contact op te nemen met Sebastiaan. Ik heb hem direct een mail gestuurd en we hebben daarna even gebeld om de mogelijkheden door te nemen. Deze vacature was net bij Sebastiaan neergelegd en binnen een paar dagen was het eigenlijk al rond. Toen mijn CV voorgesteld was bij de manager, ging ik al snel op gesprek en binnen enkele dagen hoorde ik al dat ik mocht starten.

De Onboarding bij S-IMTAC was ontzettend goed. Ik heb ook met Marcha fijn gesproken en het was allemaal helder en ik weet goed wat ik van S-IMTAC kan verwachten. Het is heel makkelijk schakelen, een mailtje en er wordt al heel snel op gereageerd en geanticipeerd. Het feit dat er gezegd wordt dat er de vinger aan de pols gehouden wordt en dat gebeurt in praktijk door Lily ook, is echt een meerwaarde. Het is fijn dat er wel een keer wordt gebeld om te vragen ‘hoe gaat het nou’. Dit ben ik binnen detachering in het algemeen niet zo gewend. Doordat er contact met me gezocht wordt, voel ik me een echte collega in plaats van enkel een poppetje die een vacature invult.

De opdracht bij Quion is helemaal prima, voor mij is het een redelijk simpele opdracht en dat was ook niet mijn idee ervan dus het komt overeen met wat ik ervan verwacht had. Ik beweeg me makkelijk in nieuwe omgevingen, je moet wel een beetje tegen de Rotterdamse mentaliteit kunnen en ik kan dat prima aan. Ik voel me vrij snel eigen in het team en heb fijn contact met iedereen op de afdeling. We zijn met zijn 3en overgestapt vanuit de vorige opdracht naar Quion maar zij zijn wel in een ander team ingestroomd. We komen elkaar op kantoor natuurlijk wel tegen dus dat is altijd leuk. Ik kijk ernaar uit om me hier de komende maanden in te zetten op het meedenken over de werkzaamheden hier!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
21-11-2023 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.