Professionals aan het woord #46

  Victor Vroom werkt als Medewerker klantonderzoek zakelijk bij de Regiobank, onderdeel van Volksbank via S-IMTAC. Wij vroegen hem om wat te vertellen over zijn ervaring met S-IMTAC.  

'Via LinkedIn ben ik benaderd door Sebastiaan en Sebastiaan die voor mij een mooie kans zagen om weer aan de slag te gaan. CDD an sich kende ik al wel maar deze functie is wel nieuw, ik ben nu echt alleen maar bezig met het CDD onderzoek. Hiervoor heb ik CDD onderzoeken etc. wel beoordeeld en er in mijn werkzaamheden als onderdeel mee bezig geweest. Vrij vlot kreeg ik het bericht dat de Volksbank wel in gesprek wilde. Toen ik het gesprek had gehad, kreeg ik dezelfde dag nog te horen dat ik mocht starten! Je merkt wel dat de lijntjes tussen S-IMTAC en de Volksbank erg kort zijn en dat is wel heel fijn.'

'Ik ga momenteel een dag in de week naar kantoor en het is niet alleen gezellig maar ook erg fijn om face to face te kunnen sparren. De rest van de week ben ik thuis dus een keer in de week op kantoor zijn, vind ik erg fijn. De samenwerking gaat verder telefonisch en via TEAMS ook zeker wel goed maar soms op kantoor zijn is toch wel praktischer. De introductieweek was 1,5 week en ik ben vervolgens door alle e-learnings heen gegaan. Ik ben gestart met een buddy die alles tegen leest en dat werkt goed.'

'Ik merk dat de mindset wel wat anders is bij compliance, ik heb zelf jaren ervaring met financiering en kredietrisico. Ik weet er veel van maar de valkuil op aannames is daardoor ook aanwezig. Ik maak nu wel echt de transitie dat ik alles puur op feiten baseer en daarop mijn mening formulier. Dat is dus wel even anders dan bij een financieringsproces. Ik word er steeds handiger in om daarin te schakelen en met de juiste bril naar de zaken te kijken. Onderling is er een prima sfeer, iedereen is ook echt behulpzaam.'

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
4-2-2022 10:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.