Professionals aan het woord #14

Categorieën: Algemeen

Hanna de Palm is HR Coördinator bij S-IMTAC, iedereen heeft al eens het genoegen gehad om met haar te schakelen. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

Bekend met detachering
‘Ruim 10 jaar werd ik gedetacheerd bij middelgrote en grote bedrijven op het gebied van HR en Payroll. Ontzettend leuk en uitdagend om verschillende manieren van werken onder de knie te krijgen en mee te kunnen denken bij procesverbetering. En daarbij leerde ik ook nog eens een heleboel leuke (en minder leuke) mensen kennen. Ik merkte wel steeds meer dat ik toe was aan een vaste werkplek. Het liefst ook op fietsafstand van mijn woonplaats. Hoewel ik me als gedetacheerde altijd part of the team heb gevoeld, snakte ik toch naar een 'echt' vast team. Je wortelen en de ruimte krijgen om meer te groeien binnen een bedrijf en om een bedrijf mee te helpen te groeien.’

Bij de S-IMTAC familie
‘Toen ik de vacature van S-IMTAC voorbij zag komen werd ik blij. De vacature HR medewerker paste ontzettend goed bij mij en als klap op de vuurpijl zou ik dan komen te werken op een iconische locatie in Rotterdam! Zou dit de perfecte match kunnen zijn?

Mijn eerste ontmoeting met S-IMTAC was mijn sollicitatiegesprek met Marcha Boumann, een van de directieleden. Ik kreeg meteen het gevoel alsof ik haar al jaren kende. De manier waarop zij over het bedrijf en de interne mogelijkheden vertelde sprak mij ontzettend aan. Niet lullen maar poetsen maar ook tijd voor ontspanning en gezelligheid.

En dat is gebleken! De samenwerking is fijn, mijn job is ontzettend leuk en afwisselend en ik heb de leukste collega's. Zowel intern als in het veld. We bouwen met elkaar een werkrelatie op waarin je, net als in elke relatie, soms tegen dingen aanloopt. Wat ik mooi vind is dat er altijd ruimte is voor een goed gesprek. En daarna gaan we door met bouwen!’

Groei en bloei
Bij S-IMTAC is heel veel mogelijk. Er zijn mogelijkheden je te ontwikkelen als werknemer binnen je functie maar ook als mens. Van Sebastiaan en Marcha heb ik de eindverantwoordelijkheid gekregen voor HR binnen S-IMTAC en ben ik korte tijd doorgegroeid van HR medewerker naar HR coördinator. Het is erg fijn dat zij zoveel vertrouwen in mij hebben en dat maakt dat ik groei.

Ook S-IMTAC wil groeien. Om te kunnen groeien moet je ook zorgen dat de basis stabiel is. Sinds mijn indiensttreding hebben wij mooie stappen mogen maken. Zo zijn wij, om een voorbeeld te geven, in februari gestart met de implementatie van een urenregistratieprogramma en zijn we 1 maart live gegaan. Daar ben ik hartstikke trots op omdat ik het gehele proces van begin tot het einde heb begeleid en samen met Eveline heb mogen uitvoeren. Op dit moment ben ik bezig met het in kaart brengen van de verschillende processen en het herschrijven of beschrijven hiervan. Wij gaan groeien en als we groeien....kunnen we het met gemak aan! En dat is toch een fantastische gedachte!

Natuurlijk doe ik de HR werkzaamheden niet alleen! Naast alle ondersteuning van de directie en andere directe collega's heb ik twee hele fijne hr collega's, Eveline en Lin. Ons motto is, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! ;-)

 

9k=

 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
5-6-2020 9:00
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.