Professionals aan het woord #9

Categorieën: Algemeen

 Anass Bousaid werkt via S-IMTAC als Accountmanager MKB bij Rabobank. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.

Ons kent ons
'Vanuit mijn vorige baan bij een grootbank was ik langzaamaan wel toe aan de volgende stap. Ik vind de financiële wereld erg interessant en ben er zeer op m'n plek dus mijn ambitie om verder te groeien is hoog. Via een van de huidige professionals van S-IMTAC werd ik uitgenodigd om eens kennis te maken en van daar is het balletje verder gaan rollen, met een erg leuke nieuwe job voor mij als uitkomst. Het eerste contact vond ik erg prettig omdat ik me bij zowel de professional als door Sebastiaan gelijk erg op mijn gemak voelde. Het was een warm welkom!'

'Ik ben begonnen met werken in de particuliere tak en hiervoor was ik al meer en meer binnen de zakelijke markt aan het ondersteunen. In deze functie als accountmanager binnen het MKB segment, verheug ik me erop mijn financiële kennis en communicatieve skills nog verder tot een succes te brengen.'

Net op weg 
'Ondanks dat het een erg rare situatie is om in te starten nu dat we allemaal vanuit huis werken, ben ik wel blij dat ik redelijk snel opgestart was en aan de slag kon. Deze eerste periode komt er natuurlijk een hoop op me af, verschillende termen en werkwijzes die nu veel worden genoemd waar ik nog niet zoveel van weet. Ik neem alles als een spons in me op en vind het fijn dat ik ook al wel concreet aan het werk kan met bepaalde dingen. De eerste klanten heb ik al gesproken.'

9k=


In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
24-4-2020 12:59
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.