Professionals aan het woord #28

Categorieën: Algemeen

Rolf Govers werkt momenteel bij de Rabobank op de afdeling inkomensbeheer en houdt zich bezig met alles op het gebied van inkomen en budgetbeheer. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaring met S-IMTAC.

Inkomensbeheer is altijd een onderdeel van Rabobank geweest wat niet zo goed te plaatsen was, hoorde eerst bij het COF, later SCW. Nu hoort het bij de afdeling Betalingsverkeer en sinds begin 2020  is dat van 8 locaties allemaal gecentraliseerd naar één locatie, namelijk Zutphen. Ik werk sinds 2003 in de financiële wereld en dat is grotendeels op detacheringsbasis geweest. Mijn huidige opdracht is m'n eerste opdracht bij S-IMTAC en gelijk voor een periode van 3 jaar, de maximale termijn voor een opdracht bij Rabobank en ik heb me erg goed vermaakt.

3 jaar geleden zag een oud collega via LinkedIn dat ik op zoek was naar een andere opdracht en hij attendeerde me op deze functie die bij S-IMTAC aangeboden werd. Het nut van LinkedIn kwam toen erg duidelijk naar boven! Ik ben op gesprek geweest bij S-IMTAC en vervolgens bij de opdrachtgever en ik kon al gauw aan de slag. Vanaf het moment dat het balletje is gaan rollen, is alles erg soepel verlopen. Inmiddels heb ik een vast contract, dat is tegenwoordig ook niet zo standaard meer. In het verleden maakte het me minder uit via welk detacheringsbureau m'n volgende opdracht zou zijn, want dat was toch op projectbasis, maar nu werk ik toch het liefst via S-IMTAC. Met m'n vaste contract betekent het voor mij wel dat ik samen sterk sta in m'n zoektocht naar een volgende opdracht. De commitment is wederzijds sterk.

Ik heb met Sebastiaan gesproken over de naderende deadline van mijn huidige opdracht en we zijn allebei alert geweest op wat het vervolg zou kunnen worden. Ik zag een interessante vacature en heb deze voorgelegd aan Sebastiaan en hij maakt zich er hard voor om mij op die plek te krijgen. Een mooie samenwerking om naar de toekomst toe te werken!

 

2Q==
 

 In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze (ex-)professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

 

 

Geschreven i.s.m. Lily Odinot 

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
19-2-2021 10:30
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.