Professionals aan het woord #10

Categorieën: Algemeen

Lin Hing Lau is voor haar afstuderen weer terug bij S-IMTAC, dit keer om onderzoek te doen naar de betrokkenheid en binding met professionals. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaring met S-IMTAC.

Terug van weggeweest
'Ongeveer vier jaar geleden heb ik al stage gelopen bij S-IMTAC. Dat beviel toen al erg goed en ik heb al die tijd nog erg fijn contact onderhouden met Marcha. Ik heb er dan ook niet lang over hoeven denken waar ik mijn afstudeeronderzoek wilde doen, gelukkig was het mogelijk om dit wederom bij S-IMTAC te doen! Inmiddels is het bedrijf wel wat veranderd en verder gegroeid maar het contact is nog steeds heel persoonlijk en vriendelijk. Ik ben erg blij om de komende periode weer bij S-IMTAC aan de slag te kunnen!'

'Ik ben erg recent begonnen maar word al gelijk overal in meegenomen en betrokken. Ik krijg goede begeleiding en uitgebreide uitleg over de werkzaamheden en ik merk ook dat alle collega's erg behulpzaam zijn, alle middelen om hier weer een succes van te gaan maken voor zowel S-IMTAC als mijzelf en mijn studie.'

Werkervaring 
'Momenteel werk ik dus als stagiaire en ik zie mijn leerervaringen bij S-IMTAC als een voorbereiding op de toekomst in het HR-werkveld. Er wordt hier serieus gewerkt maar er wordt ook veel gelachen en er heerst een heel fijne positieve sfeer, dat vind ik zelf wel fijn. Hopelijk dat dit de toon zet voor de bedrijven waar ik in de toekomst bij zal werken!'

 

In ‘’Professionals aan het woord’’ maak je kennis met onze professionals en vertellen zij over hun ervaringen met S-IMTAC. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat S-IMTAC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
S-IMTAC
Publicatie datum
1-5-2020 10:45
Deel dit artikel
S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.