Jouw carrière

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de opdracht die bij jouw wensen en carrière past. Dit zijn exclusieve opdrachten bij toonaangevende organisaties. Je kunt op verschillende manieren via ons werken: vast in dienst, op interim-basis, als trainee of als ZZP’er.

Bekijk onze vacatures

Diensten voor opdrachtgevers

Met S-IMTAC vindt u de beste specialisten in het veld. We bieden diverse oplossingen op maat voor uw capaciteitsvraagstukken in de volgende branches: Banking & Insurance, Finance, Human Resource Management en Marketing & Communicatie. Het is onze missie om u als opdrachtgever volledig te ontzorgen.

Bekijk onze diensten

S-IMTAC

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de juiste opdracht die bij jouw loopbaan past.

Bekijk onze vacatures

HR Werving en selectiebureau

Hr-werving- en selectiebureau: het vinden van de juiste kandidaten is ons werk

Hr-werving en selectie is niet iets dat je even tussendoor doet. Integendeel. Werving en selectie voor de hr-afdeling is een belangrijk punt in je bedrijf, omdat deze mensen een van de belangrijkste taken binnen de onderneming moeten vervullen. Werving en selectie van hr professionals is daarmee ook direct een lastige taak. Er zijn veel eisen waar rekening gehouden moet worden. Tegelijkertijd is het vaak de bedoeling dat er binnen korte tijd een geschikte kandidaat gevonden wordt, zodat het gat in de onderneming direct opgevuld kan worden.

Bij S-IMTAC is hr werving en selectie één van onze kerntaken. Wij weten precies waar we op moeten letten en weten dat het een belangrijke functie is waarvoor je kandidaten aan tafel wilt krijgen. Dat is waarom we hier graag mee aan de slag gaan. Het vinden van de juiste match is ons werk, ook bij werving en selectie van hr professionals.

Waarom is hr werving en selectie zo lastig?

Het is niet zo dat er weinig professionals zijn op het gebied van human resources. Integendeel, er is een grote talentenpool in Nederland met hoger opgeleide mensen die allemaal graag aan het werk willen. Tegelijkertijd zijn er veel ondernemingen die steeds meer aandacht hebben voor hr, omdat dit loyale werknemers betekent, plus mensen die gedreven zijn omdat er naar hen geluisterd wordt.

Daarvoor moet je wel de juiste mensen op de hr-afdeling hebben. Maar wat is die juiste kandidaat nou eigenlijk? Als hr-werving- en selectiebureau weten we dat er veel eisen gesteld worden aan de mensen die hr voor hun rekening moeten nemen binnen de onderneming. Vreemd is dat niet bij zon sleutelfunctie. En om heel eerlijk te zijn, worden we bij S-IMTAC blij van hoge eisen. Het maakt het voor ons namelijk makkelijker om het juiste kandidatenprofiel op te stellen en zo aan de slag te gaan met het vinden van de professionals die naadloos bij jouw bedrijf aansluiten.

Werving en selectie van hr uitbesteden

Als ondernemer heb je meer dan genoeg te doen. Zeker wanneer je een tekort hebt op de hr-afdeling. Het vinden van de juiste professionals kost helaas vaak veel tijd en geld wanneer jij als ondernemer aan de slag gaat. We zien vaak dat er gekozen wordt voor een compromis. De juiste kandidaat wordt niet gevonden, dus wordt iemand aangesteld die de juiste kandidaat zou kunnen worden. Voor ons is dat geen optie. Wij gaan voor de perfecte match.

De werving en selectie voor hr is iets waar we graag mee bezig gaan voor je. We hebben een uitgebreide talentenpool in onze database. Aan de hand van jouw eisen stellen we een kandidatenprofiel op en kijken we eerst naar ons eigen systeem, om te zien of we daar direct een professional kunnen vinden die we bij jou aan tafel kunnen zetten.

Hebben we dat niet? Dan zetten we de werving en selectie molen voor hr in werking en gaan we op zoek via ons netwerk en kijken we op plekken waar de kans groot is dat we een talent vinden dat voldoet aan jouw eisen.

Maar kom eerst een koffiedrinken bij ons

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen als hr-werving- en selectiebureau? Neem dan contact met ons op via de contactpagina op onze website. We vinden het leuk wanneer je een persoonlijke afspraak met ons maakt om een kopje koffie te komen drinken. We nemen dan de mogelijkheden door en kijken op een realistische manier hoe we de juiste kandidaat kunnen vinden die voldoet aan alle eisen die je hebt.

Contact

Recente vacatures
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Onze klanten

S-IMTAC werkt voor verschillende organisaties variërend van het MKB tot multinationals. We houden intensief contact met zowel professionals als opdrachtgevers waardoor we altijd de juiste persoon voor de opdracht vinden. Deze partners gingen u voor:

Ons team

Sebastiaan Schregardus

Directeur/Partner

Lees meer...

Marcha Boumann

Directeur/Partner

Lees meer...

Edwin de Wit

Opleidingscoördinator/Trainer

Lees meer...

Lin Hing Lau

HR Medewerker

Lees meer...

Sabine Terpstra

Administratief Medewerker

Lees meer...

Lily Odinot

Management Assistent

Lees meer...

Julissa Koeiman

HR Medewerker

Lees meer...

S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.