Jouw carrière

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de opdracht die bij jouw wensen en carrière past. Dit zijn exclusieve opdrachten bij toonaangevende organisaties. Je kunt op verschillende manieren via ons werken: vast in dienst, op interim-basis, als trainee of als ZZP’er.

Bekijk onze vacatures

Diensten voor opdrachtgevers

Met S-IMTAC vindt u de beste specialisten in het veld. We bieden diverse oplossingen op maat voor uw capaciteitsvraagstukken in de volgende branches: Banking & Insurance, Finance, Human Resource Management en Marketing & Communicatie. Het is onze missie om u als opdrachtgever volledig te ontzorgen.

Bekijk onze diensten

S-IMTAC

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de juiste opdracht die bij jouw loopbaan past.

Bekijk onze vacatures

Detacheringsbureau Amersfoort

Het detacheringsbureau in Amersfoort puzzelt voor jou

Als detacheringsbureau in Amersfoort zijn we elke dag opnieuw bezig met het matchen van de puzzelstukjes. Aan de ene kant hebben we de opdrachtgevers staan die op zoek zijn naar de perfecte professional om de klus te klaren. Aan de andere kant hebben we een talentenpool met professionals die op zoek zijn naar de meest geschikte plek waar zij ooit aan het werk geweest zijn. En puzzelen, dat is waar we goed in zijn als detacheringsbureau in Amersfoort. Met onze ervaring en daadkrachtige aanpak weten we zeker dat wij bij S-IMTAC een passende oplossing voor je hebben. Ongeacht of je een veeleisende opdrachtgever bent of een bijzonder gedreven en ambitieuze professional.

Het vinden van de juiste match als detacheringsbureau in Amersfoort

Als detacheringsbureau in Amersfoort hebben we de branchekennis waarmee we het verschil kunnen maken. We zijn bekend met de hoge standaard van de opdrachtgevers in de hogere segmenten van de markt en de veeleisende taakomschrijvingen. We zijn ons ook bewust dat de professionals vaak meer eisen hebben dan alleen het aantal werkuren en een bepaald loon. Het gaat tegenwoordig steeds vaker om doorgroeimogelijkheden, ambities en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Er is een enorme arbeidsmarkt met potentieel talent én er zijn tal van vacatures en functies die ingevuld moeten worden. Dat lijkt een geweldige combinatie, maar hoe vind je in het doolhof die ene functie of professional die de perfecte match is met jou? Redelijk simpel, door het detacheringsbureau in Amersfoort in te schakelen. Wij hebben een flinke database met professionals en opdrachtgevers. De kans is groot dat we je binnen de kortste keren al het juiste voorstel kunnen doen, zodat je direct verder kunt. Wil je niet veel tijd of geld kwijt zijn met het zoeken naar de juiste match? Dan laat je ons puzzelen.

De kracht van S-IMTAC

We zijn niet alleen een detacheringsbureau in Amersfoort. We zijn vooral mensen. Mensen die met mensen aan het werk willen. Je kunt van ons altijd een luisterend oor verwachten en een doortastende aanpak, zodat je altijd exact weet wat de mogelijkheden en opties zijn. Tegelijkertijd zijn we realistisch. Daardoor kun je van ons altijd een concreet advies of voorstel verwachten. En zelfs voor trainingen en coaching ben je bij ons aan het juiste adres.

Direct op zoek naar de juiste match

Wil je direct de juiste match vinden of kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie? Neem dan eens contact op met ons detacheringsbureau in Amersfoort. Je bereikt ons gemakkelijk via het contactformulier op de website. Uiteraard kun je ook gewoon bij ons langskomen op afspraak. Schuif bij ons aan tafel voor een kopje koffie en een gesprek met echte mensen, die direct voor jou aan de slag gaan.

Recente vacatures
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Onze klanten

S-IMTAC werkt voor verschillende organisaties variërend van het MKB tot multinationals. We houden intensief contact met zowel professionals als opdrachtgevers waardoor we altijd de juiste persoon voor de opdracht vinden. Deze partners gingen u voor:

Ons team

Sebastiaan Schregardus

Directeur/Partner

Lees meer...

Marcha Boumann

Directeur/Partner

Lees meer...

Edwin de Wit

Opleidingscoördinator/Trainer

Lees meer...

Mylène Kuijpers

Marketing Communicatie Medewerker

Lees meer...

René Verolme

Accountmanager/Recruiter

Lees meer...

Geraldo Lindenberg

Accountmanager/Recruiter

Lees meer...

Hanna de Palm

HR Coördinator

Lees meer...

Eveline Brouwer

HR Medewerker

Lees meer...

S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.