Jouw carrière

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de opdracht die bij jouw wensen en carrière past. Dit zijn exclusieve opdrachten bij toonaangevende organisaties. Je kunt op verschillende manieren via ons werken: vast in dienst, op interim-basis, als trainee of als ZZP’er.

Bekijk onze vacatures

Diensten voor opdrachtgevers

Met S-IMTAC vindt u de beste specialisten in het veld. We bieden diverse oplossingen op maat voor uw capaciteitsvraagstukken in de volgende branches: Banking & Insurance, Finance, Human Resource Management en Marketing & Communicatie. Het is onze missie om u als opdrachtgever volledig te ontzorgen.

Bekijk onze diensten

S-IMTAC

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de juiste opdracht die bij jouw loopbaan past.

Bekijk onze vacatures

Detacheringsbureau Rotterdam

Het detacheringsbureau in Rotterdam: altijd de juiste match

Als detacheringsbureau in Rotterdam zijn wij bij S-IMTAC eigenlijk elke dag aan het puzzelen. Enerzijds hebben we de wensen en eisen van de opdrachtgevers, die op zoek zijn naar een professional met bepaalde capaciteiten en eigenschappen. Anderzijds hebben we onze talentenpool, met uiteenlopende professionals die klaar zijn om een stevige klus aan te pakken en zich uit te laten dagen door een nieuwe opdrachtgever. En als detacheringsbureau in Rotterdam blijven we puzzelen totdat we de perfecte match gevonden hebben.

Een detacheringsbureau in Rotterdam inschakelen, een goede keuze

Ben je op zoek naar die ene professional die een perfecte match is? Of zoek je als professional juist naar een werkplek om met plezier te gaan werken, met uitdagingen die bij jouw ambities passen? Het zijn zoektochten waar een bevredigend antwoord lang niet altijd vanzelfsprekend is. Het is lastig om een goede match te vinden, zeker wanneer je niet over een netwerk beschikt of gewoon niet weet waar je moet zoeken.

Dat is waarom een detacheringsbureau in Rotterdam inschakelen een goede optie is. Wij hebben dat netwerk wel. In onze database hebben we tal van opdrachtgevers en professionals, klaar om te matchen met de juiste oplossing. Ben jij die oplossing? Dan stellen we direct de juiste kandidaat voor. Ongeacht of dat een opdrachtgever is of juist een professional die direct aan de slag kan gaan. S-IMTAC is er voor alle professionals en bedrijven. Door de jaren heen hebben we de meest uiteenlopende bedrijven als klant mogen verwelkomen. Zoals nationale banken, bedrijven in het mkb en zelfs grotere multinationals die gebruikmaken van onze talentenpool. Daarmee is de kans zeer groot dat we ook jou direct professioneel kunnen helpen.

Waarom S-IMTAC kiezen als detacheringsbureau in Rotterdam?

S-IMTAC heeft jarenlange ervaring met Internet Management, Trainingen, Advies en Coaching (en dat is ook direct waar de naam vandaan komt). Onze ervaring en betrokken aanpak zorgen er samen voor dat we oplossingen vinden, waar jij die misschien nooit gezocht zou hebben. We luisteren, analyseren en gaan vervolgens aan de slag. Als professional én opdrachtgever kun je daarnaast altijd bij ons aankloppen voor trainingen, coaching en advies op maat. Op die manier weten we altijd zeker dat we de juiste partner zijn én de geschikte oplossingen aan kunnen bieden aan iedereen die ons inschakelt. S-IMTAC is er simpelweg voor jou.

Een realistische en doelgerichte aanpak is wat ons detacheringsbureau in Rotterdam succesvol maakt. Niet alleen kennen we de markt, we creëren ook een netwerk waarbij de juiste matches gevonden worden en dat resulteert in uitstekende resultaten. Niet alleen op de kortere termijn, want als detacheringsbureau kunnen we ook oplossingen vinden voor de langere termijn. Of als vaste partner optreden om jouw bedrijf constant te voorzien van de sterkste mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Als professional direct aan de slag? Natuurlijk kan dat

Ben jij een professional en ben je op zoek naar een interessante en uitdagende functie die bij jouw ambities past? Dat is lastiger dan je denkt. Vaak kun je aan een vacature niet zien of de functie echt bij je past. En waarschijnlijk zit je ook niet direct te springen om een overeenkomst voor een veel langere periode wanneer je jezelf nog verder wilt ontwikkelen. Werken via een detacheringsbureau in Rotterdam is dan een uitstekende oplossing. Wij hebben tal van opdrachtgevers in ons netwerk die op zoek zijn naar professionals. Het grote verschil is echter dat wij een duidelijk profiel hebben van de kandidaat die gezocht wordt en de mogelijkheden die in het bedrijf aanwezig zijn.

Wij kunnen ervoor zorgen dat je direct een goede match voorgelegd krijgt. En mocht het achteraf gezien toch niet bevallen? Dan koppel je dat naar ons terug, zodat we met je feedback een nieuwe opdrachtgever kunnen zoeken die wél naadloos aansluit bij jouw capaciteiten en ambities. Zo kun je groeien en werken op een plek die je echt leuk vindt en dat maakt een flink verschil.

Iedereen kan echt tevreden zijn

Waarschijnlijk heb je als opdrachtgever specifieke wensen, zeker wanneer je in het verzekerings- of bankwezen zit, of andere hogergeplaatste functies ingevuld wilt hebben. En als professional op een specifiek gebied neem je geen genoegen met een functie die eigenlijk niet rijmt met jouw kerncapaciteiten, opleidingsniveau en de carrière die jij voor ogen hebt. Heb je hoge eisen en wil je dat iemand daadwerkelijk naar je luistert, neem dan contact met ons op. Onze missie is het verzorgen van de juiste match tussen elke professional en opdrachtgever. En met onze toewijding en daadkrachtige aanpak slagen we daar ook altijd in. Pas als iedereen helemaal tevreden is, hebben we ons werk als detacheringsbureau in Rotterdam goed verricht.

Direct een afspraak maken voor een kop koffie

Ben je direct op zoek naar die ene opdrachtgever of professional en wil je aan de slag? Maak dan gebruik van ons contactformulier zodat we een afspraak in kunnen plannen. Uiteraard kun je ook gewoon bij ons langskomen (wel van tevoren even laten weten natuurlijk) om een kopje koffie te drinken. We kunnen je dan in alle rust uitleggen wat wij als detacheringsbureau in Rotterdam kunnen doen voor jouw specifieke situatie en hoe realistisch jouw doel is. Ook voor trainingen, coaching en advies kun je gerust bij ons aankloppen, we helpen je graag verder om te schitteren op de arbeidsmarkt of in het bedrijfsleven. Met de juiste match heb je de grootste drempel namelijk al overwonnen.

Contact

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Onze klanten

S-IMTAC werkt voor verschillende organisaties variërend van het MKB tot multinationals. We houden intensief contact met zowel professionals als opdrachtgevers waardoor we altijd de juiste persoon voor de opdracht vinden. Deze partners gingen u voor:

Ons team

Sebastiaan Schregardus

Directeur/Partner

Lees meer...

Marcha Boumann

Directeur/Partner

Lees meer...

Edwin de Wit

Opleidingscoördinator/Trainer

Lees meer...

Mylène Kuijpers

Marketing Communicatie Medewerker

Lees meer...

René Verolme

Accountmanager/Recruiter

Lees meer...

Geraldo Lindenberg

Accountmanager/Recruiter

Lees meer...

Hanna de Palm

HR Coördinator

Lees meer...

Eveline Brouwer

HR Medewerker

Lees meer...

S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.