Jouw carrière

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de opdracht die bij jouw wensen en carrière past. Dit zijn exclusieve opdrachten bij toonaangevende organisaties. Je kunt op verschillende manieren via ons werken: vast in dienst, op interim-basis, als trainee of als ZZP’er.

Bekijk onze vacatures

Diensten voor opdrachtgevers

Met S-IMTAC vindt u de beste specialisten in het veld. We bieden diverse oplossingen op maat voor uw capaciteitsvraagstukken in de volgende branches: Banking & Insurance, Finance, Human Resource Management en Marketing & Communicatie. Het is onze missie om u als opdrachtgever volledig te ontzorgen.

Bekijk onze diensten

S-IMTAC

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de juiste opdracht die bij jouw loopbaan past.

Bekijk onze vacatures

Detacheringsbureau Utrecht

Het detacheringsbureau in Utrecht biedt mogelijkheden

Als detacheringsbureau in Utrecht komen we dagelijks mensen tegen die de moed bijna opgegeven hebben. Eerlijk gezegd is dat niet zo vreemd. Wanneer het gaat om functies in de hogere sectoren, dan is het lastig om de juiste professionals op de best mogelijke opdrachten en functies te krijgen. Het aantal opdrachten en vacatures is groot. Tegelijkertijd zijn er veel ervaren professionals in Utrecht die eigenlijk direct aan het werk willen. Maar hoe vind je de juiste opdrachtgever? En hoe kom je als opdrachtgever aan de juiste professional, zonder wekenlang tijd en geld uit te geven aan een zoektocht die vervolgens hoogstens uitmondt in een compromis?

Daar wordt niemand gelukkig van. Daarom gaan wij als detacheringsbureau in Utrecht graag aan de slag met jouw puzzel. Als opdrachtgever of professional kun je altijd bij ons terecht, zodat we direct aan de slag kunnen met jouw persoonlijke wensen, eisen, ambities en persoonlijke voorkeur.

De voordelen van een detacheringsbureau in Utrecht

S-IMTAC beschikt over een flink netwerk. We hebben een complete talentenpool die direct ingezet kan worden. Tegelijkertijd hebben we een lijst met opdrachtgevers die zitten te springen om een expert voor een bepaalde functie of opdracht. Concreet betekent dit dat we bijzonder snel kunnen schakelen. Als opdrachtgever kun je binnen de kortste keren verder, omdat wij ervoor zorgen dat de juiste professional in jouw bedrijf gezet wordt en de taken direct opgepakt kunnen worden door iemand daar op en top geschikt voor is. Goed voor jouw bedrijf en goed voor de professional die hier helemaal op zijn of haar plek is.

Ben je professional en wil je snel aan de slag, maar ben je tegelijkertijd druk bezig met het opzetten van een carrière, waarbij je graag wilt werken aan je kerncompetenties en capaciteiten? Dan is het belangrijk dat je een geschikte opdrachtgever vindt. De kans is aanzienlijk dat die reeds in onze database aanwezig is of dat we een opdrachtgever kunnen vinden die naadloos bij jou aansluit.

De voordelen van S-IMTAC

Bij S-IMTAC gaan we graag wat verder dan alleen databases en netwerken. Wij werken graag met de mensen achter de data. Bij ons detacheringsbureau in Utrecht vind je altijd een luisterend oor én de mogelijkheden om met coaching en trainingen je competenties te verrijken, waardoor die droomfunctie wel binnen handbereik komt. We denken aan jouw belangen en zoeken graag naar de opdrachtgever of professional die echt bij je past.

Met onze toewijding en daadkrachtige aanpak maken we dingen mogelijk. Zoals het opzetten van een sterke start voor je carrière. Of het uitbreiden van je bedrijf door nieuwe afdelingen op te zetten en het aanbod aan diensten te verbreden. We luisteren naar alle opdrachtgevers en professionals en gaan graag hard aan de slag om de puzzel compleet te maken. Pas wanneer iedereen blij is, kunnen wij zeggen dat ons werk erop zit.

Tegelijkertijd kun je bij S-IMTAC een realistische inslag vinden. We zijn eerlijk over de mogelijkheden en kansen die je hebt als opdrachtgever of professional, zodat je geen onhaalbare doelen nastreeft. Daar wordt namelijk helemaal niemand beter op. Blijkt dat iets echt niet mogelijk is, dan gaan we graag met je aan tafel zitten om de juiste oplossing als alternatief te vinden.

Kom gewoon eens bij ons langs

Wil je meer over ons weten of wil je direct aan de slag met het detacheringsbureau in Utrecht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Wil je liever direct persoonlijk contact om de mogelijkheden door te nemen die we je direct aan kunnen bieden? Kom dan gewoon eens bij ons langs. Tijdens een kopje koffie nemen we graag alle tijd om met je in gesprek te gaan.

Contact

Recente vacatures
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Onze klanten

S-IMTAC werkt voor verschillende organisaties variërend van het MKB tot multinationals. We houden intensief contact met zowel professionals als opdrachtgevers waardoor we altijd de juiste persoon voor de opdracht vinden. Deze partners gingen u voor:

Ons team

Sebastiaan Schregardus

Directeur/Partner

Lees meer...

Marcha Boumann

Directeur/Partner

Lees meer...

Edwin de Wit

Opleidingscoördinator/Trainer

Lees meer...

Lily Odinot

Management Assistent

Lees meer...

Julissa Koeiman

HR Medewerker

Lees meer...

S-IMTAC B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.