Jouw carrière

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de opdracht die bij jouw wensen en carrière past. Dit zijn exclusieve opdrachten bij toonaangevende organisaties. Je kunt op verschillende manieren via ons werken: vast in dienst, op interim-basis, als trainee of als ZZP’er.

Bekijk onze vacatures

Diensten voor opdrachtgevers

Met S-IMTAC vindt u de beste specialisten in het veld. We bieden diverse oplossingen op maat voor uw capaciteitsvraagstukken in de volgende branches: Banking & Insurance, Finance, Human Resource Management en Marketing & Communicatie. Het is onze missie om u als opdrachtgever volledig te ontzorgen.

Bekijk onze diensten

S-IMTAC

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de juiste opdracht die bij jouw loopbaan past.

Bekijk onze vacatures

Werving en Selectiebureau Utrecht

Werving- en selectiebureau in Utrecht maakt het makkelijker voor je

Het vinden van de juiste kandidaat voor een bepaalde functie is lastig. Er gaat al snel veel tijd en geld inzitten voordat je een leuke voorselectie hebt, waar je vervolgens nog uren aan moet besteden. En het risico bestaat dat de ideale kandidaat helemaal niet in de selectie zit. Als werving- en selectiebureau in Utrecht weten we goed dat veel ondernemers dit anders zouden willen. Een makkelijkere manier van het vinden van geschikte kandidaten. Bijvoorbeeld uit een eigen talentenpool, of door te zoeken op plekken waar jij als ondernemer niet aan denkt of geen toegang tot hebt.

Als werving- en selectiebureau in Utrecht hebben we de kennis, ervaring en het netwerk om snel te schakelen. Zodra we van jou weten wat jij precies nodig hebt, kunnen wij aan de slag. Dit bespaart niet alleen veel tijd, ook de kosten vallen uiteindelijk lager uit.

Waarom een werving- en selectiebureau in Utrecht inschakelen?

Een werving- en selectiebureau neemt het zoeken naar de geschikte kandidaten van je over. De hele voorselectie valt daardoor in de handen van S-IMTAC. Wij vertalen jouw eisen en wensen naar een concreet kandidatenprofiel, waarmee we op zoek gaan naar de ideale kandidaat. Onze daadkrachtige en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we de juiste mensen binnen korte tijd kunnen bereiken en kijken welke van de potentiële kandidaten binnen het volledige profiel past. Aan de hand daarvan stellen we een nauwere selectie samen met personen die voor jou aan de slag kunnen gaan. Zij hebben de juiste ambities, competenties, ervaring of vallen exact binnen het wensenprofiel dat jij opgesteld hebt.

Dit betekent dat het vinden van de juiste kandidaten aanzienlijk sneller verloopt en dat jij er totaal geen omkijken naar hebt. Wij zorgen ervoor dat de juiste personen bij jou aan tafel komen zitten voor een gesprek, waarna je zelf bepaalt welke van de kandidaten voor jou aan de slag mag.

Zoveel talenten in en rond Utrecht

De talentenpool in en rond Utrecht is enorm. Er zijn veel hoogopgeleide professionals die op zoek zijn naar die ene functie of opdracht waar zij echt hun tanden in kunnen bijten. Ook voor de hogere segmenten is het aantal professionals groot. Dat lijkt een voordeel, maar het kan ook een fiks nadeel worden. Wanneer jij zelf moet gaan graven in de enorme aantallen mogelijke kandidaten, is het lastig om die juiste expert te vinden voor jouw business. Sterker nog, in sommige gevallen is het aantal mogelijkheden zo groot dat er letterlijk geen beginnen aan is.

Op dat moment is het inschakelen van ons werving- en selectiebureau in Utrecht een goede keuze. Wij hebben de systemen en werkwijze om snel te selecteren. Wij scheiden het kaf van het koren en gaan daarna op zoek naar de talenten die écht binnen het profiel passen. Puzzelen is ons werk en we zijn er goed in.

Kijk zelf wat het werving- en selectiebureau in Utrecht voor je kan betekenen

We kunnen hele verhalen schrijven over de voordelen en de redenen waarom je voor ons moet kiezen. Maar eigenlijk vinden we het veel leuker wanneer je gewoon bij ons aan tafel komt zitten en we tijdens een kopje of thee de mogelijkheden door kunnen nemen. Wanneer we weten waar jij naar op zoek bent, kunnen we je direct vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoeveel tijd we nodig hebben om de juiste professional te vinden.

Neem daarom vandaag nog contact op met ons werving- en selectiebureau in Utrecht. We maken graag een afspraak om eens persoonlijk in gesprek te gaan en de mogelijkheden voor jouw bedrijf door te nemen.

Contact

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Onze klanten

S-IMTAC werkt voor verschillende organisaties variërend van het MKB tot multinationals. We houden intensief contact met zowel professionals als opdrachtgevers waardoor we altijd de juiste persoon voor de opdracht vinden. Deze partners gingen u voor:

Ons team

Sebastiaan Schregardus

Directeur/Partner

Lees meer...

Marcha Boumann

Directeur/Partner

Lees meer...

Edwin de Wit

Opleidingscoördinator/Trainer

Lees meer...

Lin Hing Lau

HR Medewerker

Lees meer...

Sabine Terpstra

Administratief Medewerker

Lees meer...

Lily Odinot

Management Assistent

Lees meer...

Julissa Koeiman

HR Medewerker

Lees meer...

S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.