Waarom S-IMTAC?

Met specialisme op het gebied van Detacheren, Opleiden & Projecten en Vitaliteit creëren wij voor jou meerwaarde. Je kunt uitgaan van een prettige arbeidsverhouding waarbij jouw loopbaan centraal staat. 

Lees meer

S-IMTAC voor professionals

Wij zijn eerlijk, betrokken, persoonlijk en doen net even dat extra stapje voor jou. We zetten graag de stip op de horizon en zijn prima in staat om jou c.q. jouw loopbaan te begeleiden om toekomstige doelen met je te realiseren.

Lees meer

Partnership met het Criminologisch Netwerk Nederland

Met grote vreugde kunnen wij bekendmaken dat S-IMTAC op 19 januari jl. een partnership is aangegaan met het Criminologisch Netwerk Nederland ‘het CNN’. Het partnership houdt in dat er een nauwe samenwerking is gestart in het tewerkstellen van criminologen binnen de bancaire sector. S-IMTAC en het CNN gaan samenwerken om een betere invulling te geven aan vacatures op onder andere gebied van CDD- en KYC-analisten.

Snel zoeken

HOME

PROFESSIONALS

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de juiste opdracht die bij jouw loopbaan past. Dit zijn exclusieve opdrachten bij toonaangevende organisaties. Je kunt op verschillende manieren via ons werken: interim, als trainee, vast of als zzp’er.

 

OPDRACHTGEVERS

Met S-IMTAC vinden opdrachtgevers de beste specialisten in het veld. We werken voor verschillende organisaties variërend van het MKB tot multinationals en bieden diverse oplossingen op maat in de volgende vakgebieden: Finance, Human Resources Management (HRM) en Marketing & Communicatie. S-IMTAC heeft alle expertise in huis op het gebied van interim management, werving & selectie, detachering en opleidingen & projecten.

 

GET IN TOUCH!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of kom langs voor een kop koffie!

S-IMTAC

Bij S-IMTAC geloven wij in kansen en uitdagingen en gaan wij graag samen met jou op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wij doen er alles aan om een goede match te vinden tussen professionals en opdrachtgevers. Met specialisme op het gebied van Interim Management/Detachering en Opleidingen & Projecten creëren wij voor jou meerwaarde.

Voor actuele vacatures volg ons op LinkedIn

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Bezoekadres:
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
Postbus 13425
3004 HK Rotterdam

T:  +31 10 73 71 359
E:  info@s-imtac.nl
W: www.s-imtac.nl

© Copyright 2019 S-IMTAC, All rights reserved.
S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.