Jouw carrière

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de opdracht die bij jouw wensen en carrière past. Dit zijn exclusieve opdrachten bij toonaangevende organisaties. Je kunt op verschillende manieren via ons werken: vast in dienst, op interim-basis, als trainee of als ZZP’er.

Bekijk onze vacatures

Diensten voor opdrachtgevers

Met S-IMTAC vindt u de beste specialisten in het veld. We bieden diverse oplossingen op maat voor uw capaciteitsvraagstukken in de volgende branches: Banking & Insurance, Finance, Human Resource Management en Marketing & Communicatie. Het is onze missie om u als opdrachtgever volledig te ontzorgen.

Bekijk onze diensten

S-IMTAC

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de juiste opdracht die bij jouw loopbaan past.

Bekijk onze vacatures

Detacheringsbureau Amsterdam

Het detacheringsbureau in Amsterdam waarmee je wel scoort

Als detacheringsbureau in Amsterdam zijn we heel de dag alleen maar bezig met het maken van de beste matches. Er zijn veel professionals die op zoek zijn naar passende uitdagingen. Er zijn tegelijkertijd ook enorm veel plekken waar deze experts aan het werk kunnen. Maar je hebt ongetwijfeld al gemerkt hoe lastig het is om de juiste werkplek te vinden als professional. En als recruiter is het lang niet altijd mogelijk om een perfecte kandidaat te vinden die past binnen het profiel én de functie die vervuld moet worden.

Dat is waar wij als detacheringsbureau in Amsterdam in beeld komen. Wij zijn namelijk in staat om de juiste personen op de juiste plekken te krijgen. Het is wat we dag in dag uit doen, met succes. Dankzij onze betrokken houding en doortastende aanpak zorgen we er namelijk graag voor dat iedereen optimaal tevreden is.

Waarom schakel je een detacheringsbureau in Amsterdam in?

Het aantal werkplekken is enorm in Amsterdam. Het aantal personen op de arbeidsmarkt ook. Dat lijkt een ideale situatie, maar de omvang van de mogelijkheden zorgt ervoor dat het eigenlijk best lastig is om de juiste persoon voor elke functie te vinden. En zolang die juiste persoon er niet zit, is de medewerker noch de baas gelukkig. Want dat is géén ideale situatie.

Als detacheringsbureau in Amsterdam hebben we een uitgebreide talentenpool met uiteenlopende kandidaten en opdrachtgevers. Concreet betekent dit dat we heel snel matches kunnen maken. Eigenlijk direct nadat we jouw profiel opgesteld hebben. Zoek je een bepaalde kandidaat met sterke competenties en veel ambitie? Of ben jij die jonge professional die een bedrijf zoekt om echte groei mogelijk te maken, om zo een geweldige start te maken met je carrière? Dan ben je bij ons detacheringsbureau aan het juiste adres. 

Dankzij het detacheringsbureau in Amsterdam wordt het vinden van de juiste match aanzienlijk makkelijker. Daarmee bespaar je altijd veel tijd en geld en dat is precies waarom dit een aantrekkelijke optie is die door steeds meer professionals en bedrijven ingezet wordt.

Direct aan de slag als professional

Als professional heb je vaak iets meer eisen dan een standaardfunctieomschrijving. Aan de hand van een gemiddelde vacature kun je onmogelijk inschatten of een bepaalde werkplek bij al je wensen past. Waarschijnlijk heb je eisen rond het kunnen vervullen van je ambities, doorgroeimogelijkheden of de optie om verder te gaan op het moment dat er discrepantie ontstaat tussen jouw competenties en de functie die je vervult.

Dat kun je niet zomaar bij elk bedrijf vinden. Wanneer je via ons aan de slag gaat, kan dat wel. Wij zorgen er als detacheringsbureau in Amsterdam voor dat we de juiste plek voor je vinden. Een plek die voldoet aan al je eisen, een plek waar je graag aan het werk wilt en waar rekening gehouden wordt met de toekomst.

Het mooiste is echter dat we binnen de kortste keren een match op kunnen zetten. Je kunt dus snel aan het werk, en beginnen met de functie die je graag wilt vervullen. Beschik je nog niet over de juiste competenties of wil je weten wat jouw kerncapaciteiten zijn? Neem dan contact met ons op zodat we hier samen aan kunnen gaan zitten.

Waarom kies je voor S-IMTAC?

Als detacheringsbureau in Amsterdam beschikt S-IMTAC over de branchekennis voor de hogere segmenten, zoals het bank- en verzekeringswezen. Dat betekent dat we nu al het juiste netwerk en de ervaring hebben om je op maat verder te helpen. Dat is echter niet alles. Onze toewijding en doelgerichte aanpak maken een groot verschil, omdat we hiermee betere resultaten neer kunnen zetten. Door de jaren heen hebben we gewerkt voor grote banken, verschillende bedrijven in de mkb-sector en ook grotere multinationals hebben we mogen voorzien van de juiste professionals om optimale prestaties mogelijk te maken.

Al die ervaring en kennis zetten we graag in zodat jij de juiste plek of persoon vindt, zonder moeite en zonder dat hier weken overheen gaan. Tegelijkertijd kun je van ons altijd een realistisch antwoord of advies verwachten. We kennen de markt goed genoeg om te bepalen wat wel en wat niet mogelijk is en adviseren je graag in zulke situaties zodat je alsnog een passende oplossing kunt vinden.

De juiste match maakt het verschil

Ons werk als detacheringsbureau in Amsterdam bestaat vooral uit puzzelen. Het vinden van de juiste persoon voor de juiste functie, of het vinden van de juiste werkplek voor een veeleisende professional. De perfecte match is altijd de beste oplossing. Een professional die op de juiste plek zit, presteert namelijk veel beter en grijpt groeikansen aan. En de juiste functie zorgt ervoor dat het weer leuk is om naar het werk te gaan, wat ook een flink verschil maakt. Zeker op de langere termijn.

Kom je langs om in gesprek te gaan met ons?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als professional of opdrachtgever? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de website zodat we naar je situatie kunnen kijken en direct advies kunnen geven of een professional of werkplek voor je kunnen zoeken. Je kunt uiteraard ook bij ons langskomen voor een kop koffie, zodat we persoonlijk naar de mogelijkheden kunnen kijken en direct advies kunnen geven. Bij ons detacheringsbureau in Amsterdam kun je ook terecht voor trainingen en coaching. S-IMTAC staat klaar om de puzzelstukjes op de juiste plek te krijgen, zodat jij optimaal kunt profiteren.

Contact

Recente vacatures
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Onze klanten

S-IMTAC werkt voor verschillende organisaties variërend van het MKB tot multinationals. We houden intensief contact met zowel professionals als opdrachtgevers waardoor we altijd de juiste persoon voor de opdracht vinden. Deze partners gingen u voor:

Ons team

Sebastiaan Schregardus

Directeur/Partner

Lees meer...

Marcha Boumann

Directeur/Partner

Lees meer...

Edwin de Wit

Opleidingscoördinator/Trainer

Lees meer...

Mylène Kuijpers

Marketing Communicatie Medewerker

Lees meer...

René Verolme

Accountmanager/Recruiter

Lees meer...

Geraldo Lindenberg

Accountmanager/Recruiter

Lees meer...

Hanna de Palm

HR Coördinator

Lees meer...

Eveline Brouwer

HR Medewerker

Lees meer...

S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.