Jouw carrière

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de opdracht die bij jouw wensen en carrière past. Dit zijn exclusieve opdrachten bij toonaangevende organisaties. Je kunt op verschillende manieren via ons werken: vast in dienst, op interim-basis, als trainee of als ZZP’er.

Bekijk onze vacatures

Diensten voor opdrachtgevers

Met S-IMTAC vindt u de beste specialisten in het veld. We bieden diverse oplossingen op maat voor uw capaciteitsvraagstukken in de volgende branches: Banking & Insurance, Finance, Human Resource Management en Marketing & Communicatie. Het is onze missie om u als opdrachtgever volledig te ontzorgen.

Bekijk onze diensten

S-IMTAC

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? S-IMTAC helpt je graag en biedt wat nodig is om jouw ambities waar te maken. Wij zoeken op een persoonlijke wijze de juiste opdracht die bij jouw loopbaan past.

Bekijk onze vacatures

Werving en selectiebureaus Amsterdam

Werving- en selectiebureau in Amsterdam; laat ons puzzelen voor je

Als bedrijf in de hogere sectoren kan het lastig zijn om de juiste kandidaten te vinden. Dagelijks komen nieuwe ondernemers naar het werving- en selectiebureau in Amsterdam om ons te laten zoeken. Enerzijds omdat het ontzettend lastig is om zelf de juiste mensen te vinden voor een bepaalde taak of een functie. Anderzijds omdat er vaak enigszins haast geboden is bij het vinden van die ene professional die eigenlijk volgende week aan de slag kan.

Als werving- en selectiebureau in Amsterdam zijn we heel de dag aan het puzzelen en aan het zoeken naar nieuwe puzzelstukjes. Onze uitgebreide database met talenten is een flinke basis. Hebben we het talent niet in onze rangen, dan stellen we een kandidatenprofiel op aan de hand van je eisen en gaan we op jacht naar die ene persoon die perfect past.

Geld en tijd besparen met het werving- en selectiebureau in Amsterdam

Als werving- en selectiebureau in Amsterdam zijn we goed op de hoogte van de markt en de mogelijkheden. Vaak hebben we al een bepaald idee wanneer we samen met jou de eisen doornemen. Bepaalde competenties bijvoorbeeld, ambities of een opleidingsniveau. Het vinden van het juiste talent is iets dat wij al jaren doen. Voor grote bedrijven zoals multinationals, maar ook gewoon voor het Nederlands mkb. Die ervaring zie je terug wanneer je ons werving- en selectiebureau in Amsterdam inschakelt.

Concreet betekent dit een flinke tijdsbesparing. Wij gaan voor je op zoek én weten waar we moeten zoeken. Omdat jij hier geen omkijken naar hebt en gewoon je ding kunt doen, bespaart dit ook tijd. Helemaal wanneer wij binnen korte tijd de juiste kandidaat bij jou aan tafel kunnen zetten. De kans bestaat namelijk dat wij het talent al in onze database hebben. Dan is het een kwestie van puzzelen en een afspraak maken, zodat jij persoonlijk in gesprek kunt met onze kandidaat. Wij zorgen er uiteraard voor dat deze aan al jouw eisen voldoet; maar er moet ook een klik zijn met jouw business.

Het vinden van de perfecte match is iets waar we graag wat harder voor werken. We weten namelijk dat dit de beste situatie is voor de werknemer en voor jou als opdrachtgever. Wanneer de kandidaat naadloos aansluit bij wat jij zoekt, dan weten we zeker dat we ons werk goed gedaan hebben.

Daadkrachtige en persoonlijke aanpak

Als werving- en selectiebureau in Amsterdam weten we goed dat we niet alleen met data en eisen werken. We werken vooral met mensen. Onze persoonlijke aanpak en daadkrachtige manier van werken zorgen voor successen. Niet alleen bij het vinden van de juiste kandidaten, maar ook bij het snel vinden van talent, het opleiden en trainen van mensen en het luisteren naar die persoonlijke eisen die opdrachtgevers en talenten hebben. Dat maakt betere matches mogelijk en het zorgt ervoor dat iedereen zich gehoord voelt. Een gevoel dat we in de huidige samenleving nog weleens willen vergeten.

Kom eens een kop koffie drinken!

Wil je weten wat wij als werving- en selectiebureau in Amsterdam voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op. Uiteraard kan dat allemaal virtueel, maar we vinden het nog leuker wanneer je eens bij ons aan tafel komt zitten voor een kop koffie of thee. Dan kunnen we direct jouw eisen opschrijven en kijken wat wij precies voor je kunnen doen. Onze realistische en doortastende aanpak maakt het verschil: ook voor jouw bedrijf kunnen we binnen afzienbare tijd de professionals vinden die jij nodig hebt om jouw business naar het volgende level te tillen.

Contact

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Onze klanten

S-IMTAC werkt voor verschillende organisaties variërend van het MKB tot multinationals. We houden intensief contact met zowel professionals als opdrachtgevers waardoor we altijd de juiste persoon voor de opdracht vinden. Deze partners gingen u voor:

Ons team

Sebastiaan Schregardus

Directeur/Partner

Lees meer...

Marcha Boumann

Directeur/Partner

Lees meer...

Edwin de Wit

Opleidingscoördinator/Trainer

Lees meer...

Mylène Kuijpers

Marketing Communicatie Medewerker

Lees meer...

René Verolme

Accountmanager/Recruiter

Lees meer...

Geraldo Lindenberg

Accountmanager/Recruiter

Lees meer...

Hanna de Palm

HR Coördinator

Lees meer...

Eveline Brouwer

HR Medewerker

Lees meer...

S-IMTAC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.